🔥İndirim Dell 16GB Ddr5 4800MHZ Camm Notebook Bellek 2.349TL

Ürünün açıklama kısmında şöyle bir paragraf var:
Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Bu bellek modülü, uyumlu Dell notebook modellerinin anakartındaki CAMM yuvasına monte edilerek kullanılır. RAM kapasitesini artırarak bilgisayarın aynı anda daha fazla program çalıştırmasını sağlar, oyunlarda, tasarım programlarında ve çoklu sekmeli internet kullanımında performans artışı sunar. Standart SODIMM RAM’lerle uyumlu değildir; yalnızca CAMM destekli sistemlerde kullanılabilir

Masaüstü görürsen böyle kelepir haber et 😂 camm ramler ne ara geldi diye düşündüm

Ürünün açıklama kısmında şöyle bir paragraf var:
Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Bu bellek modülü, uyumlu Dell notebook modellerinin anakartındaki CAMM yuvasına monte edilerek kullanılır. RAM kapasitesini artırarak bilgisayarın aynı anda daha fazla program çalıştırmasını sağlar, oyunlarda, tasarım programlarında ve çoklu sekmeli internet kullanımında performans artışı sunar. Standart SODIMM RAM’lerle uyumlu değildir; yalnızca CAMM destekli sistemlerde kullanılabilir
SO-DIMM olsaymış keşke :(

Laptop rami sandım sevindim

Laptop rami aslında ama farklı bir form faktörü var, sadece belli modellere uyar
İşte laptop ram to pc ram dönüştürücü vardı 12 + 8 olarak kullanıyorum 12 + 16 yaparım diye girdim form faktörü farklıymış :/

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,963
Üyeler
189,952
Son üye
jaimelannister53
Geri