Ekran kartı takılıyken pc güç vermeyi reddediyor [servis kararı açıklandı]

Ben 2 farklı psu ile deneyip 2 farklı psudada ekran kartı yokken sıkıntısız bi şekilde güç alması beni gpu bozulduğuna işaret ettirdi.

İşlemcide entegre gpu olsa vallaha sorunu daha iyi çözerdim en azından bios veya windows bozuldu mu bunu anlardım.

Bi ihtimal Pci express hattımı bozuldu diyeceğim ama bu anakartta daha önceden 3080 takılıydı ve hiçbir sorun yoktu

Gpuyu taktığımdan beri siyah ekran, siyah flickerlanmalar vardı zaten oyunlarda acaba bozulacağına delaletmiydi bilmiyorum. İnternet kafelerde de rtx 50 ler var ama onlarda flickermış siyah ekranmış böyle şeyler yok adamlar monitörleri 500 hertz herkes oyununu oynuyor

Teknoloji şans işi derlerdi o kötü şans ilk kez bana denk geldi sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pci express slotu mu arızalandı diye şüphelendim bende fakat öncesinde 3080 takılıydı bir problem yoktu bunuda geldim taktım sıkıntısız (sözde) kullandım günlerce. İşe gittik geldik bilgisayarı bi açalım dedik açmıyor 😅

Hayır bide korkum diyelimki gpu değişti bişey oldu gpuda sorun olduğu tespit edildi. Gpuyu geldim taktım sıkıntısız çalıştırdım. Benim korkum ramlerde. Çünkü en fazla 4-5 kere deneme yapmışımdır. Psu kısa devre korumasını düzgün tetikliyorsa inşallah bişey olmamıştır. Korkum bundan sonra gpu hallolsa bile bazı parçaların (anakartın voltaj veren kapasitör vrmleri veya ramin artık aldığı voltaj dirençlerde düzgün çalışmayacak korkusu)

Allahtan psuda son nesil gpuda son nesil

Çaldım ondan pp yi çok sevdim hahaha söyledim kendisine zaten sorun yok dedi. Özel mesaj atmayı bulamamıştım
Öyle flicker varsa, evet bozulacağına işaret.

Sen diyince şimdi, kardeşimin PCde oluyor, umarım onun VRR flicker flnsır

VGA'da debug led duruyor demiştiniz , bide klavye takılıyken dener misiniz ? klavye numlock filan calıstırıyorsa sorunsuz boot oluyor demek ekran kartsız . Bilgisayarın ekran kartsız boot yaptıgına emin olmak gerekir önce

Kartı verdik msi yetkili servisine

1 hafta içerisinde sonuçlanacakmış. 1 hafta boyunca internet kafeye para bayılma geyf…

😒😒

😂😂Hangi hayvan var sırada
Şeyh said sandıkları sünbülzade vehbiye geri dönüyorum :D

Oğlum konu benim sanıp ben niye böyle konu açtım diye girdim aspgskagpkogps @igito

Son düzenleme:
Şeyh said sandıkları sünbülzade vehbiye geri dönüyorum :D

Oğlum konu benim sanıp ben niye böyle konu açtım diye girdim aspgskagpkogps @igito
SLKFJSDLFJSLFJLSDFJLSFJLSJFŞS herkeste aynı olay olmuş

• Hahaha
Reaksiyonlar: GUSE
Güncelleme

Değişim/iade kararı çıktı. Servis beni satıcıya yönlendirdi ben zannediyorum ki servis yenisini vericek

Satıcıda benim kart yoksa ne olacak? Anlamadım bu işi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,195,227
Üyeler
189,809
Son üye
mustafa_hakan
Geri