meselerbari
80+
- Reaksiyon skoru
- 126
hata oldu silin lütfen
Son düzenleme:
Sizce bu fiyatlar pahalı mı yoksa normal mi?Keenetic kn 3611
7-8 aydır takip ediyorum aynı gibi 100-200 oynuyor biraz pahaliSizce bu fiyatlar pahalı mı yoksa normal mi?
peki bu nasıl7-8 aydır takip ediyorum aynı gibi 100-200 oynuyor biraz pahali
Hocam modemle yönlendirici tamamen farklı bende tam bilmiyorum ama size önerdiğim model modem olarak geçiyor kendimde kullanıyorum tavsiye ederimpeki bu nasıl
terime biraz yabancı olabilirim "Yönlendirici" dediği şey modemin kendisi mi?
Şimdi daha fazla baktım anladım, doğru. Ancak 4500 lira modem için pahalı mı, daha çok 2 bin civarı bir şey düşünmüştüm. Sizce bu iyi mi?Hocam modemle yönlendirici tamamen farklı bende tam bilmiyorum ama size önerdiğim model modem olarak geçiyor kendimde kullanıyorum tavsiye ederim
Hocamın attığını alabilirsinizKullanıyorum Ve Tavsiye Ederim .
Keenetic Extra DSL ( KN-2112 )
Hocam sizin altyapı VDSL galiba fiber değil bu hem VDSL hem fiber uyumlu şuanlık sizin işinizi görür ama ileriye yönelik olsun derseniz fiber altyapı çekilirse benim attığımı alın yada bu paralar çok derseniz ikinci elden ucuza modemde alabilirsiniz@Michael_Scofield @PolatAlemdarr
Keenetic Extra DSL AC1200 Wi-Fi Mesh VDSL2/ADSL2+/Fiber Ebeveyn Kontrol Modem VPN Router 4x1Gbit/s USB2.0 KN-2112
Sepete ekledim. Sizce herhangi bir uyumsuzluk olur mu? ilk defa kablolu modem kullanacağım gibi bir şey. Bu wifi 5 veya 6 mı böyle bir ayrım var mı?
Wİ-Fİ 6 Modem Gereksiz Pahalı Hocam Bende Almayı Düşünüyordum Ama İlerliyen Zamanlarda Wİ-Fİ 7 Gelecek Ben Şahsen Onu BekliyorumHocam sizin altyapı VDSL galiba fiber değil bu hem VDSL hem fiber uyumlu şuanlık sizin işinizi görür ama ileriye yönelik olsun derseniz fiber altyapı çekilirse benim attığımı alın yada bu paralar çok derseniz ikinci elden ucuza modemde alabilirsiniz
Hocam şuan 1000 mbps altyapılarda wifi6 yetiyor demiWİ-Fİ 6 Modem Gereksiz Pahalı Hocam Bende Almayı Düşünüyordum Ama İlerliyen Zamanlarda Wİ-Fİ 7 Gelecek Ben Şahsen Onu Bekliyorum
O Yüzden " Keenetic Extra DSL ( KN-2112 ) " Alması Daha Mantıklıdır .