Filtrelemeden dolayı çıkmıyor olabilir .Bende de çıkmıyordu kan ve şiddeti açtıktan sonra geldi.nE
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben aratıyorum çıkmıyor, neden acaba.
Redditte listelemeden kaldırıldı diyenler var, bende arama kısmına tıkladığım gibi geldi. Kütüphaneye ekledim, indiriyorum. Cs2 üzerinden başlatma secenekleriyle uğraşmak keyifsizdi.nE
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben aratıyorum çıkmıyor, neden acaba.
Arama çubuğuna tıklayınca da en başta gözüküyor aslında. Link atılması iyi olmuş.cs 1.6 mantığında geldi resmi sunucu olmadan topluluk sunucusu girmek için. zaten bunu cs2 betalardan yapabiliyoduk. steam arama kısmında çıkmıyacak şekilde ayarlanmış. linkten girebilirsiniz.
![]()
Counter-Strike: Global Offensive on Steam
Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO) expands upon the team-based action gameplay that it pioneered when it was launched 19 years ago. CS: GO features new maps, characters, weapons, and game modes, and delivers updated versions of the classic CS content (de_dust2, etc.).store.steampowered.com
Sunucu arayıcı çalışmıyor ama konsoldan bağlanabilirsin. Bi 4-5 ay önce baktığımda tr de sadece 1 tane aktif sunucu vardı. O da iyi hoş ama ya boş ya kalabalık oluyor, çok tadı çıkmıyor. Arkadaş varsa bi sunucu açıp 5v5 patlayabilirsin tavsiyem.Topluluk sunucuları varsa sarar yoksa botlarla olmaz gibi
milleniumu diyosan bi de boş server oluyodu onlarda ona giriyodum ama orda da bazen eğlence modu açık kalıyodu. şuan ayrı çıkan csgoda giremedim ama cs2 betalardan olanla giriliyo düzeltirler umarımSunucu arayıcı çalışmıyor ama konsoldan bağlanabilirsin. Bi 4-5 ay önce baktığımda tr de sadece 1 tane aktif sunucu vardı. O da iyi hoş ama ya boş ya kalabalık oluyor, çok tadı çıkmıyor. Arkadaş varsa bi sunucu açıp 5v5 patlayabilirsin tavsiyem.