CS:GO Tekrardan steam'de

nugeman

80+
Reaksiyon skoru
19
1772579833594.webp

Oyunu tekrardan steam'a getirmişler sunucular açık değil ama botlarla oynanıyor. Neden eklendiği de belli değil.

nE 😯😯😯😯😯😯
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben aratıyorum çıkmıyor, neden acaba.

nE 😯😯😯😯😯😯
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben aratıyorum çıkmıyor, neden acaba.
Redditte listelemeden kaldırıldı diyenler var, bende arama kısmına tıkladığım gibi geldi. Kütüphaneye ekledim, indiriyorum. Cs2 üzerinden başlatma secenekleriyle uğraşmak keyifsizdi.

Online yok fakat. Serverlara girebiliyorsunuz sadece.

CS2 betalardan eski sürümü seçip erişebiliyorduk. Demek ki kolaylık olsun diye eklemişler. İyi olmuş.

cs 1.6 mantığında geldi resmi sunucu olmadan topluluk sunucusu girmek için. zaten bunu cs2 betalardan yapabiliyoduk. steam arama kısmında çıkmıyacak şekilde ayarlanmış. linkten girebilirsiniz.

cs 1.6 mantığında geldi resmi sunucu olmadan topluluk sunucusu girmek için. zaten bunu cs2 betalardan yapabiliyoduk. steam arama kısmında çıkmıyacak şekilde ayarlanmış. linkten girebilirsiniz.
Arama çubuğuna tıklayınca da en başta gözüküyor aslında. Link atılması iyi olmuş.

IMG_2554.webp

Topluluk sunucuları varsa sarar yoksa botlarla olmaz gibi
Sunucu arayıcı çalışmıyor ama konsoldan bağlanabilirsin. Bi 4-5 ay önce baktığımda tr de sadece 1 tane aktif sunucu vardı. O da iyi hoş ama ya boş ya kalabalık oluyor, çok tadı çıkmıyor. Arkadaş varsa bi sunucu açıp 5v5 patlayabilirsin tavsiyem.

Sunucu arayıcı çalışmıyor ama konsoldan bağlanabilirsin. Bi 4-5 ay önce baktığımda tr de sadece 1 tane aktif sunucu vardı. O da iyi hoş ama ya boş ya kalabalık oluyor, çok tadı çıkmıyor. Arkadaş varsa bi sunucu açıp 5v5 patlayabilirsin tavsiyem.
milleniumu diyosan bi de boş server oluyodu onlarda ona giriyodum ama orda da bazen eğlence modu açık kalıyodu. şuan ayrı çıkan csgoda giremedim ama cs2 betalardan olanla giriliyo düzeltirler umarım

Şu valvein işleri çok komik geliyor ya riottan devam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,195,227
Üyeler
189,809
Son üye
mustafa_hakan
Geri