KollariSwain
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
merhaba 50 dolar bakiyem var skin al csfloata aktar ile uğraşmak istemedim bunu nerede satışa koyabilirim
ben baska tefecilere bakayımreferansin varsa onden odeme ile 50 dolari 35 dolara alabilirim
o süreyi beklemek istemediğim için çözüm aradım ama başka bir yolu yok gibi görünüyor teşekkür ederimcsfloat ile bozup 1 hafta sonra ibanına çekebilirsin.
tefeciden ziyade bozum yapanlar var %15-25 arası güzel oran sunarsanız. r10 a bakabilirsin orada bakiyeni alabilirler. Benim ihtiyacım olsa bende o arkadaş gibi teklif sunardımben baska tefecilere bakayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
o süreyi beklemek istemediğim için çözüm aradım ama başka bir yolu yok gibi görünüyor teşekkür ederim
%10 olarak düşünmüştüm bu oran ideal değil midir? r10da konu açmak için gereksinimleri karşılamıyorum gene bi bakayımtefeciden ziyade bozum yapanlar var %15-25 arası güzel oran sunarsanız. r10 a bakabilirsin orada bakiyeni alabilirler. Benim ihtiyacım olsa bende o arkadaş gibi teklif sunardım![]()
razerleri %20-25den bozdukları için steam içinde ort. oran %20-25 arası diye biliyorum. Bu yüzden csfloattan satmanı öneririm, r10da konu açmak için tic. puanı gerekiyor minimum 100tlik işlemde tic. puanı isteyebilirsin satıcıdan.%10 olarak düşünmüştüm bu oran ideal değil midir? r10da konu açmak için gereksinimleri karşılamıyorum gene bi bakayım
baska tefeci bulamazsaniz yazabilirsinizben baska tefecilere bakayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
o süreyi beklemek istemediğim için çözüm aradım ama başka bir yolu yok gibi görünüyor teşekkür ederim
Bende de 120$ var. Araştırdım standart %15 - %25 arası genelde %20de buluşuyorlar.%10 olarak düşünmüştüm bu oran ideal değil midir? r10da konu açmak için gereksinimleri karşılamıyorum gene bi bakayım