Steam bakiye nereden nakite çevrilir

Reaksiyon skoru
8
merhaba 50 dolar bakiyem var skin al csfloata aktar ile uğraşmak istemedim bunu nerede satışa koyabilirim

csfloat ile bozup 1 hafta sonra ibanına çekebilirsin.

ben baska tefecilere bakayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o süreyi beklemek istemediğim için çözüm aradım ama başka bir yolu yok gibi görünüyor teşekkür ederim
tefeciden ziyade bozum yapanlar var %15-25 arası güzel oran sunarsanız. r10 a bakabilirsin orada bakiyeni alabilirler. Benim ihtiyacım olsa bende o arkadaş gibi teklif sunardım :)

tefeciden ziyade bozum yapanlar var %15-25 arası güzel oran sunarsanız. r10 a bakabilirsin orada bakiyeni alabilirler. Benim ihtiyacım olsa bende o arkadaş gibi teklif sunardım :)
%10 olarak düşünmüştüm bu oran ideal değil midir? r10da konu açmak için gereksinimleri karşılamıyorum gene bi bakayım

%10 olarak düşünmüştüm bu oran ideal değil midir? r10da konu açmak için gereksinimleri karşılamıyorum gene bi bakayım
razerleri %20-25den bozdukları için steam içinde ort. oran %20-25 arası diye biliyorum. Bu yüzden csfloattan satmanı öneririm, r10da konu açmak için tic. puanı gerekiyor minimum 100tlik işlemde tic. puanı isteyebilirsin satıcıdan.

ben baska tefecilere bakayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o süreyi beklemek istemediğim için çözüm aradım ama başka bir yolu yok gibi görünüyor teşekkür ederim
baska tefeci bulamazsaniz yazabilirsiniz

Bende de 120$ var. Araştırdım standart %15 - %25 arası genelde %20de buluşuyorlar.
%25ten sonrası ölücü işi.
%20 fire ile alacak varsa ben de değerlendirebilirim.

Bf6 alacaktım 40$ altına inmedi gitti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,557
Üyeler
190,058
Son üye
sadrazampower
Geri