MustafaaY
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 728
ya alıcam da aldıktan 1 hafta kullanıp köşeye koymak istemiyorum15k'ya daha iyi bir alternatif yok. Verenler mutlu mesut kullanıyor abi iyi ki aldırdın bize diyorlar![]()
ya alıcam da aldıktan 1 hafta kullanıp köşeye koymak istemiyorum15k'ya daha iyi bir alternatif yok. Verenler mutlu mesut kullanıyor abi iyi ki aldırdın bize diyorlar![]()
İşte G29, Rampage gibi yapay hissiyatlı bir şey alırsanız aynen o dediğiniz olurya alıcam da aldıktan 1 hafta kullanıp köşeye koymak istemiyorum![]()
zamanında g29 kiralamıştım basşlarda baya oynamıstım sonradan salmıstım buna baya heveslendim v10 proyaİşte G29, Rampage gibi yapay hissiyatlı bir şey alırsanız aynen o dediğiniz olurDirect Drive'ın tadını alınca başka bir şey oynamak istemeyeceksiniz
![]()
Kullanıcı yorumları ortada hocam. G29'dan geçenler farkı anlıyor hemen. 15k'ya çok iyi set valla.zamanında g29 kiralamıştım basşlarda baya oynamıstım sonradan salmıstım buna baya heveslendim v10 proya
Sağolun hocam düşünücem bakalımKullanıcı yorumları ortada hocam. G29'dan geçenler farkı anlıyor hemen. 15k'ya çok iyi set valla.
Hocam öncelikle hayırlı olsun ellerinize sağlık. Ben de bu setten almayı düşünüyorum fakat pedallar için nasıl bir modifikasyon yaptınız acaba bilgi verebilmeniz mümkün mü yani en azından ben debriyaj için bir modifikasyon yapmayı düşünüyorum birde fren içinAdvocate yorumlarını sağ olsun en az 3 farklı forumda inceleyip haftalarca araştırıp pxn v10 pro aldım 1 aydan fazla süredir kullanıyorum. Daha önce dfgt kullanan birisi olarak direksiyona hayran kaldım ve doğru bir karar verdiğimi hissettirdim bikaç modifiye ile birlikte gerçek araç hissiyatını tamamen veriyor .Benim açımdan eksik olan tek yanı drift yada tır simulasyonu için direksiyon çapının 24 cm olmasıydı ve alt kısmının düz olmasıydı , onlarıda aşağıda attığım linklerle tamamen farklı bi deneyime çevirdim.Sonuçta base iyiyse yapılan ufak değişiklikler size yeterli keyfi veriyor. Şimdiye kadar herhangi bir oyunda kopma yada uyumsuzluk yaşamadım pc de kullanıyorum uygulama arayüzü gayet anlaşılır ve kullanışlı hatta her oyun için ayrı ön ayar bile getirmişler oynadığım oyunların (ats , ets , assetto corsa ) tamamında tüm özellikleri kullanabiliyorum desteklemediği herhangi bir oyuna henüz raslatmadım Malzeme kalitesi de gayet memnun edici tereddüt etmeden bu fiyata alabileceğiniz tek set bu sanırım.
yaptığım modifiyeler şu şekilde.
Bu adaptör ile herhangi bir universal direksiyonu bu base e bağlayabiliyorsunuz şuan satan tek yer temu ve aliexpress ben satın alırken aliexpressten alamamıştım fiyatı yüzünden ülkemize gönderemiyor malesef aşağıdaki linkteki fiyatı bana daha uygun geldi ikiside zaten aynı ürün ve metal bir alaşım gayet sağlam hissettiriyor.
Bu tarz universal bir direksiyon simidi ile kullanacaksanız direksiyon üzerinde tuşlar olmadığından ats ets gibi oyunlar için bu tarz 3d sinyal retarder benzeri eklentiler tecrübenizi daha da keyifli hale getiriyor.
This item was discontinued
evrensel klasik spor direksiyon simidi, vintage jdm abs tasarımı ve kornası düğmesi ürününü Temu' düşük fiyata satın alın. İncelemeleri kontrol edin ve otomotiv ile ilgili yenilikleri görün. En son gelenleri keşfedin.www.temu.com
70mm/73mm direksiyon kolu bağlantı tabanı alüminyum alaşımlı - Temu Türkiye
70mm/73mm direksiyon kolu bağlantı tabanı alüminyum alaşımlı adaptör pxn-v99 v10 pxnv10 pxnv10 yarış simülatörü oyun aksesuarları ürününü Temu'da satın alın. electronics üzerinde daha fiyatları keşfedin.www.temu.com
![]()
USB El Freni ve Vites 2'li Simülasyon Seti (PC Uyumlu) - SimTur Racing
El Freni ve Vites 2'li Set ile sürüş deneyiminizi mükemmelleştirin! USB uyumluluğu ve yüksek performansıyla gerçek yarış heyecanını evinize getirin!simturracing.com
![]()
Retarder Sinyal Kol Seti (Manuel Kapanan)
Her direksiyon setine uygun imal edilmektedir. Kutu içerisinde mevcut olan USB kablosu ile Tak çalıştır şekilde gelmektedir. Ekstra yazılım veya aparat gerektirmez.www.simcustomtr.com
![]()
PC USB Vites Topuzu Euro Kamyon Simülatörü 2 ATS ETS2 Yüksek Düşük Vites Oyunu Shifter Logitech G923 G29 G27 G25 PXN V9 V10 V99 A7 - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
çok merak ettim hocam aldınız mıSağolun hocam düşünücem bakalım