🔥İndirim Aigo GM80 Plus - 749,00 TL

Reaksiyon skoru
225

1772718378328.webp

Son 1 yılın en düşük fiyatı.

düz gm80 hali hazırda kullanıp deneyen biri olarak söylüyorum. ufak mouse muhteşem bir şey, acaip bağımlılık yapıyor, aşırı hafif ve başka mouse kullanasım gelmiyor. linkteki düz modeli plus değil

düz gm80 hali hazırda kullanıp deneyen biri olarak söylüyorum. ufak mouse muhteşem bir şey, acaip bağımlılık yapıyor, aşırı hafif ve başka mouse kullanasım gelmiyor. linkteki düz modeli plus değil
Hocam atk a9 mu bu mu? 624 e alabiliyorum bunu 1.5k bütçem var arada çok fark var mıdır hissettir mi?

Hocam atk shark a9 mu bu mu? 624 e alabiliyorum bunu 1.5k bütçem var arada çok fark var mıdır hissettir mi?
1.5k bütçede atk shark (?) a9 veya dareu a950gm al

çok para vermek istemiyorum diyosan gm 80 plus alabilirsin

plus modeli değil bu arada dikkat edin. düz modeli bu akakçe yanlış listelemiş sanırım

Hocam clickleri yumuşak ve sessiz mi?

Arkadaşım kullanıyor güzel olduğunu söyledi biraz ufak büyük eller için yetersiz ama orta boyuttaki ellerde sıkıntı yaratmıyomuş şarjıda uzun gittiğini söyledi bu fiyata arayanlar değerlendirsin
Clickleri yumuşak ve sessiz mi ?

Bende Plus var ve dpi 400 yapamıyorum 800 1200 şeklinde gidiyor custom dpi yok yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,649
Üyeler
189,666
Son üye
balcik16
Geri