Soy Adı’nı değiştirilebiliyor muymuşuz ?
Yani Zaten Ön lisans Diplomanız varsa Lise Diplomasına Neden ihtiyac duyasınız ki ?
Çözüme gelince Yani E-Devletten Nüfüs kayıt Örneği mi ne falan vardı galiba bir belge’de Eski soy adınız da gözüküyor onun çıktısını alıp diplomanızın yanında Gösterebilirsiniz
Yada emin değilim ama Galiba E-Devlet üzerinden lise diplomanızı sorgulattıpınızda Güncel soy adınız çıkabilir ve onu gösterbilirsiniz
Mesela Soy arımı beğenmiyorum diyelim Çünkü Çok Saçma Anlamsız Telefuzu da genelde amlaşıkamya. Uydurma bir kelime gibi Değiştirenilirmiyim ?Evet. Yanlış yazılmış ya da hoş olmayan soyadlar değiştirilebiliyor.
Değiştiriliyor diye biliyorumMesela Soy arımı beğenmiyorum diyelim Çünkü Çok Saçma Anlamsız Telefuzu da genelde amlaşıkamya. Uydurma bir kelime gibi Değiştirenilirmiyim ?
Değistiriliyor Benimde öyleydi değişti.Mesela Soy arımı beğenmiyorum diyelim Çünkü Çok Saçma Anlamsız Telefuzu da genelde amlaşıkamya. Uydurma bir kelime gibi Değiştirenilirmiyim ?
Tam Olarak Nasıl değişiyor ?Değistiriliyor Benimde öyleydi değişti.
Bir dönem kanun çıkmıştı meclisten geçmişti e devlet üzerinden yapmıştım yanlış olmasın 2022 yılında olması lazım.Şuan ki durum hala geçerli mi bilmiyorumTam Olarak Nasıl değişiyor ?
Yani isim değiştirme gibi dava falan gerekiyor mu yoksa direk bir dilekçeyle falan değişiyor mu ?