20k'ya G50SF OLED alınır mı?

G6 kullanıyorum mat ekrandan pek şikayetçi değilim özellikle gündüzleri arkamda uzakta da olsa bir cam olduğu için. Glossy kullanamadım tabii böyle düzgün ama ne kadar fark olabilir bilemedim.

Aldıgımdan beri ise sadece 15dk ve üzeri pc başından kalkacaksam monitörü kapatıyorum o kadar bakalım ne zaman yanacak
Hangi ayarlarda kullanıyorsunuz ? Önerdiğiniz bir ayar var mı? Muhtemelen aynı olur g5 ile.

Bir de parlaklık ayarı ilk başta geldi, sonra bir daha ayarlayamadım.

Oled farkını görünce 1080p IPS'ten geçiş yapmaya karar verdim. Geçmişken oled olsun istiyorum sizce değer mi? Dikkatli kullanımda 6-7 yıl gidebilir mi?

Oled farkını görünce 1080p IPS'ten geçiş yapmaya karar verdim. Geçmişken oled olsun istiyorum sizce değer mi? Dikkatli kullanımda 6-7 yıl gidebilir mi?

Alınmaz DP 1.2 hayret Samsung ne yapmaya çalışıyor

Hangi ayarlarda kullanıyorsunuz ? Önerdiğiniz bir ayar var mı? Muhtemelen aynı olur g5 ile.

Bir de parlaklık ayarı ilk başta geldi, sonra bir daha ayarlayamadım.
Parlaklık 40
kontrast 50
netlik 10
renk 25
ton 0
Renk Tonu Sıcak 1
Beyaz dengesi = -5/-1/5
Gamma 0
Gölge ayrıntı 0
Renk alanı Doğal

HDR: Kapalı/acık tercihe göre ben genelde kapalı kullanıyorum

İkon zaten yok ya hepsi görev çubuğunda. Duvar kağıdı da düz siyah üstüne de 1dk hareketsizlikte ekran koruyucuyla imleç bile göstermiyor.
görev çubuğunu da kapatabilirsin

Parlaklık 40
kontrast 50
netlik 10
renk 25
ton 0
Renk Tonu Sıcak 1
Beyaz dengesi = -5/-1/5
Gamma 0
Gölge ayrıntı 0
Renk alanı Doğal

HDR: Kapalı/acık tercihe göre ben genelde kapalı kullanıyorum
osd den monitörün parlaklık ayarını ben bulamıyorum. Hdr dan dolayı mı ? renk ayarı olan parlaklık değil onu buluyorum.

Arkadaşlar stoklara samsung g61sh modeli de gelecek +$50 liste fiyatı var.

Muhtemelen bu ay sonunda veya diğer ay içinde satışta olur.

@RevDeisDou

Son düzenleme:
Geri