İlginç ya sistemde bir sorun var ama anlamadım26.2.2 yaptım surumu max 200 alıyorum suan
Tarayıcıda bile mi kasıyor büyük sorunların var hocamformat sonra deneyelım suan tarayıca bıle kasıyor arkada valo acıkken
kcd1 de kasabada 40 fpsler alıyorum
Önbellek ne kadar? 11,7 olan yergorev yonetıcısındekı tabloda ınıp cıkma da yok sısecek ne olabılır kı
3.7Önbellek ne kadar? 11,7 olan yer
Alıntıyı görüntüle
O yüzden diyorum işte acaba şişiyor mu diye temizlik programın falan var mı arkada sürekli açık ne var?3.7
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sorunu bulduk galıba buna dıkkat etmemıstım ama kullanımları 10gb ustune cıkıyordu 16gb ramım var bu arada
arkada sureklı acık olan epıc steam vanguard amd drıverı sımgesı ve defendır gozukuyor baska bısı yok temızlık programı kullanmıyorumO yüzden diyorum işte acaba şişiyor mu diye temizlik programın falan var mı arkada sürekli açık ne var?
Sistemdeki sıkıntıyı hala çözemedim önbelleğinde şişmiyor grafik kartın ve işlemcinde kötü değil ama garipAlıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
arkada sureklı acık olan epıc steam vanguard amd drıverı sımgesı ve defendır gozukuyor baska bısı yok temızlık programı kullanmıyorum
format atmaya degermı bılmıyorum sıstemdekı sorunu bende cozemedım ama garıp olan sey rdr 2 de 2k da orta yuksek ayarlarda 90 100 fps arası alıyorumSistemdeki sıkıntıyı hala çözemedim önbelleğinde şişmiyor grafik kartın ve işlemcinde kötü değil ama garip
Ekran kartına binince yük sorun olmuyor ama valodaki sorunu anlamadımformat atmaya degermı bılmıyorum sıstemdekı sorunu bende cozemedım ama garıp olan sey rdr 2 de 2k da orta yuksek ayarlarda 90 100 fps arası alıyorum![]()
rdr de olmuyor ama kingdom come: deliverance da oluyor 40fpslere kadar dusuyor ve her oyunda olan nesneler dokular falan gec yuklenıyorEkran kartına binince yük sorun olmuyor ama valodaki sorunu anlamadım