Yozgatlııı
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,410
- Konu Sahibi Konu Sahibi
n11 hocamnereden aldınız
n11 hocamnereden aldınız
ürünün linkini atarmısınn11 hocam
Ederler ama süreç çok uzayacakPSU yolladım iadeye ama güç kablosu fişte takılı kalmış. Sonradan yollasam kabul ederler mi iletişime geçsem?
Hocam ara ulaş, ederler muhtemelen
Hocam konuştum. Dediler ki satıcıya sor sana Bir kargo kodu vermeleri lazım git gönder geri, eğer vermezlerse ve ürününün iadesini eksik içerik olarak red ederlerse ve 14 gün iade süresi geçerse. Satıcı size kablo gönderimi için kod vermediğinden dolayı iade sürenizi uzatırız ve kablolu bir şekilde kutulayıp iade edersiniz dediler.Ederler ama süreç çok uzayacak
ürünün linkini atarmısın
www.n11.com
Hocam şu 14 gün meselesine çok takılacak olay, zaten ellerine süre bitmeye 2 gün kale geçecek gösteriyor. Ama olurda 14 gün süresi içinde elime geçerse tekrar iade edebiliyorum adam akıllı kutulayıp.Ederler ama süreç çok uzayacak
Hocam ara ulaş, ederler muhtemelen
Hocam çok gec6cevap veriyorlarSoru cevap kısmını çok onemseyeceklerini sanmıyorum ama yoksa dene tabii
Hocam konuştum. Dediler ki satıcıya sor sana Bir kargo kodu vermeleri lazım git gönder geri, eğer vermezlerse ve ürününün iadesini eksik içerik olarak red ederlerse ve 14 gün iade süresi geçerse. Satıcı size kablo gönderimi için kod vermediğinden dolayı iade sürenizi uzatırız ve kablolu bir şekilde kutulayıp iade edersiniz dediler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Msı MAG A650BNL 650 W Power Supply Fiyatları ve Özellikleri
Msı MAG A650BNL 650 W Power Supply en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Hocam şu 14 gün meselesine çok takılacak olay, zaten ellerine süre bitmeye 2 gün kale geçecek gösteriyor. Ama olurda 14 gün süresi içinde elime geçerse tekrar iade edebiliyorum adam akıllı kutulayıp.
Hocam çok gec6cevap veriyorlar
N11 yetkili servisi numarası hocam o aradım 2 kez
İnşallah bakalım THH başvurması etmesi ohoo yıllar sürer.sorunun çözülmüş gibi süreyi uzatırız demişler
Hocam öyle olursa 14 gün süresinden çıkıyor ama uzatacaklarını söylediler öyle olursa umarım sözlerinde dururlar.büyük ihtimalle iade geri döner tekrar gönderirsin 1 hafta falan uzar süreç
Dedim bile vermedim kablo diyekablo çıkmadı içinden dersin
tamam sıkıntı yapma hallolur alırlar iadeyiDedim bile vermedim kablo diye
hangi siteden aldın hocamHocam arayamıyorum numarası yok hiçbir yerde mağazanın. Soru cevap kısmından soracağım