Yozgatlııı
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,411
PSU yolladım iadeye ama güç kablosu fişte takılı kalmış. Sonradan yollasam kabul ederler mi iletişime geçsem?
Hocam manyak derecede uzayacak bu süreç sanırım öyle geliyor 4 günde ellerine geçmedi zaten daha yolda kargo. Nasıl unuturum ya.Hocam ara ulaş, ederler muhtemelen
Hocam eğer kabul olmaz ise nasıl oluyor tekrar bana yollayacaklar muhtemelen 14 günü geçecek süre.Unutmanız kötü olmuş biraz direkt kabul ederlerse güzel olur senin için
Onu bilmiyorum şimdi arasan daha iyi olur sankiHocam eğer kabul olmaz ise nasıl oluyor tekrar bana yollayacaklar muhtemelen 14 günü geçecek süre.
Hocam arayamıyorum numarası yok hiçbir yerde mağazanın. Soru cevap kısmından soracağımOnu bilmiyorum şimdi arasan daha iyi olur sanki
Soru cevap kısmını çok onemseyeceklerini sanmıyorum ama yoksa dene tabiiHocam arayamıyorum numarası yok hiçbir yerde mağazanın. Soru cevap kısmından soracağım
Hocam biterim ben bunu iade edemezsem eğer beni doğrar babam valla insllah bakarlar soru cevap kısmına.Soru cevap kısmını çok onemseyeceklerini sanmıyorum ama yoksa dene tabii
Hocam ürün kutusuz gelmişti sadece patpata sarılı kabloda da herhangi bir MSI logosu yok zaten acaba bir ümit varmı iade onaylanmasındaSoru cevap kısmını çok onemseyeceklerini sanmıyorum ama yoksa dene tabii
Yokki numara olsa arardımThh ye başvurursun en kötü ararsan daha sağlıklı olacaktır ama
nereden aldınızPSU yolladım iadeye ama güç kablosu fişte takılı kalmış. Sonradan yollasam kabul ederler mi iletişime geçsem?