❌İndirim Bitti! RTX 5080 61.5K RTX 5090 150-153K Vatan

Tahminimce O.C olanın stoğu daha eski girişli , diğeri ise sonradan geldiği için fiyatı daha yüksek.
Veya özel fiyat almış ve bol stoklu çekmişlerdir. 61 e baya iyi kart
Geçen ay ki indirimde düz olan ucuz oc olan 6-7 bin daha pahalıydı. Şimdi tam tersi olmuş.

61.624 TL diyor sepete ekleyince 72 bin tl oluyor hata mı acaba?

Bende Zotac 5080 solid oc cektım 1 tane 61 e.Çıkış fiyatına..çok iyi fiyat.

Bonus 1300TL beyaz eşya kampanyası da geçerli bilginiz olsun. 60k ya geliyor.

5080 aldım hocam.
hocam şu an 5080 de indirim yok ama dün indirimli halini sepete eklediğimde indirimli halini yansıttı sepete. az önce satın aldım 61k dan. yarın mağazadan teslim alabilirim şeklinde gözüküyor. nasıl oldu bilmiyorum. problem çıkmaz umarım.

1772747333681.webp

ürün linki de bu

hocam şu an 5080 de indirim yok ama dün indirimli halini sepete eklediğimde indirimli halini yansıttı sepete. az önce satın aldım 61k dan. yarın mağazadan teslim alabilirim şeklinde gözüküyor. nasıl oldu bilmiyorum. problem çıkmaz umarım.

Alıntıyı görüntüle

ürün linki de bu
çıkmaz

Shhdhdhshhshdhsh net oldu
bu arada sitede indirim gözükmüyor ama sepete ekleyince indirim oluyor. almak isteyen arkadaşlar bu geceyi boş geçmesin. zotac 5070 ti solid core oc modelinin stoğu bittiği için ben alamadım. vatan personeli uzun zaman gelmeyecek gibi duruyor ram krizinden dolayı dedi.

bu arada sitede indirim gözükmüyor ama sepete ekleyince indirim oluyor. almak isteyen arkadaşlar bu geceyi boş geçmesin. zotac 5070 ti solid core oc modelinin stoğu bittiği için ben alamadım. vatan personeli uzun zaman gelmeyecek gibi duruyor ram krizinden dolayı dedi.
5070ti üretimleri durdu hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,623
Üyeler
190,070
Son üye
akrepx
Geri