kendim yama yapmayı oğreniyorum yeni çıkan oyunlarda yamayı beklemek istemiyorum bazı oyunlarda yama bulmak zor oluyor buldugun yamada bilgisayar trojan olarak goruyorHocam konudan bağımsız neden googledan direkt oyun çeviri şeklinde indirmiyorsun
Şimdi fmodel den pak dosyasını locres olarak çıkardıktan sonra dosyayı metin dosyası olarak tekrar içinden çıkartacaksın bunun içinde tool lazım çeviri yaptıktan sonra dosyayı gene .pak dosyası olarak oluşturacaksın bunuj içinde tool lazımArkadaşlar Fmodel programı ile oyunların pak dosyalarını açtım locres dosyalarını dışarı cıkartım Json dosyası olarak çıktı verdi içindeki hikayeyi değiştirdim tekrar oyuna atacağım nasıl yapacağım bilgisi olan var mı
sinnerclownceviri.net
hangi tool pytonla locrese çevirdim dosyayıŞimdi fmodel den pak dosyasını locres olarak çıkardıktan sonra dosyayı metin dosyası olarak tekrar içinden çıkartacaksın bunun içinde tool lazım çeviri yaptıktan sonra dosyayı gene .pak dosyası olarak oluşturacaksın bunuj içinde tool lazım
Yeni çıkan oyunların yamalarını bu siten bulabilirsin
SinnerClown Türkçe Oyun Çeviri Ekibi | Oyunlar Artık Türkçe Olacak!
SinnerClown Çeviri Ekibi sizler için Oyunlara Türkçe Dil desteği Ekliyoruz yani Türkçe Yama yapıyoruzsinnerclownceviri.net