9070xt ve 5070 arasındayım yardım

5070 sistem almaktansa 9070xt alınmalı ram degisilir sonra konu sadece ramse 9070xt tercih edilmeli bence 5070ti ilekafa kafaya yada biraz daha iyi gibiydi bir ara güncel de bakmadım 9070 aldım 9070xt gecicem muhtemelen 5070ti pahalı geldiği için bana

5070 sistem almaktansa 9070xt alınmalı ram degisilir sonra konu sadece ramse 9070xt tercih edilmeli bence 5070ti ilekafa kafaya yada biraz daha iyi gibiydi bir ara güncel de bakmadım 9070 aldım 9070xt gecicem muhtemelen 5070ti pahalı geldiği için bana
Bence de hocam 9070xt daha mantıklı

peki garip mahlukat bak bakalım ben önerirken ne demişim. 7600 ü 7500f e çek anakartı yükselt demişim. ki arkadaş bana özelden mesaj atmış b840 anakartların revize edilmiş a620 olduğunu min. b650 yapmasını öenrmişim şimdi baktım
B840 Anakartların a620 nin revize edilmiş hali olduğunu ben haftalar önce söylüyordum zaten. diğer foruma bakarsan görürsün burayı resmi bulmadığımdan dolayı da pek kullanmıyorum fakat attığın sistemlerin hepsi 16 ramli kafadan 10-15k içeri giriyosun daha o sistemler soğutma istiyor madem bişeylerden kısıyoruz bende o zaman sana 5070li 9700xli sistem toplarım diyorum. zaten kendi ağzına söylüyosun konuda en başında iki sistem vardı 5070li'ye leş diyip daha leş bileşenli b840 sistem öneriyosun adama. inan onun yerinde olsam senin sistem toplama bilgine pek güvenmezdim şahsen. sonradan çıkıp başka bi sistem atıyosun. 16 ram yetmiyor dememe rağmen hala 16 ramli sistem gönderiyosun gir o attığın ramlerdeki sistemi arat bakayım ne kadar eklemen gerekiyor o sistemlere. 240mm aio ile 1000w psu'ların da fiyatlarına bak. Ayrı ayrı toplamasam dediklerine inanıcam. Senin mantığına göre a620 256gb 8 ram ama 9950x3d ve 5090 ile sistem toplayalım diğerleri zamanla hallolur zaten ya. Kaldı ki 9070xt 5070'ten tabii ki daha iyi bi ekran kartı ama o sistemin bileşenleri daha kötü 0 dan toplayacak olsam 9070xt kovalardım ama msrp ye göre 5070 daha mantıklı kalıyor

B840 Anakartların a620 nin revize edilmiş hali olduğunu ben haftalar önce söylüyordum zaten. diğer foruma bakarsan görürsün burayı resmi bulmadığımdan dolayı da pek kullanmıyorum fakat attığın sistemlerin hepsi 16 ramli kafadan 10-15k içeri giriyosun daha o sistemler soğutma istiyor madem bişeylerden kısıyoruz bende o zaman sana 5070li 9700xli sistem toplarım diyorum. zaten kendi ağzına söylüyosun konuda en başında iki sistem vardı 5070li'ye leş diyip daha leş bileşenli b840 sistem öneriyosun adama. inan onun yerinde olsam senin sistem toplama bilgine pek güvenmezdim şahsen. sonradan çıkıp başka bi sistem atıyosun. 16 ram yetmiyor dememe rağmen hala 16 ramli sistem gönderiyosun gir o attığın ramlerdeki sistemi arat bakayım ne kadar eklemen gerekiyor o sistemlere. 240mm aio ile 1000w psu'ların da fiyatlarına bak. Ayrı ayrı toplamasam dediklerine inanıcam. Senin mantığına göre a620 256gb 8 ram ama 9950x3d ve 5090 ile sistem toplayalım diğerleri zamanla hallolur zaten ya.
nasıl da kuduruyo sdıjfohgldkşfhglkjhf. haftalar önce mi söylüyodun sen b840 ların a620 olduğunu. helal olsun lan valla yapıyosun bu sporu. satmayan 100w ı satmayan ram i kitlemişler üstüne soğuk su iç

Uygunsuz davranış
nasıl da kuduruyo sdıjfohgldkşfhglkjhf. haftalar önce mi söylüyodun sen b840 ların a620 olduğunu. helal olsun lan valla yapıyosun bu sporu. satmayan 100w ı satmayan ram i kitlemişler üstüne soğuk su iç
kankam ötede havla mümkünse ya sonra haber edersin ben satılmayanlardan memnunum. Sen yakında kendini satacaksın bu gidişle :D

amd istemeyen biri mecbur 5070 tercih ediyo da arkadaşın derdi o değil. kitlemişler ona çıldırıyo ağlaya ağlaya sistmeini savunuyo şuan. babası üretse böyle savunmaz sljdfhglsdkjhnfgk

amd istemeyen biri mecbur 5070 tercih ediyo da arkadaşın derdi o değil. kitlemişler ona çıldırıyo ağlaya ağlaya sistmeini savunuyo şuan. babası üretse böyle savunmaz sljdfhglsdkjhnfgk
Bütçe yoksada ben 5070 yine tercih etmezdim eğer bütçe artabiliyorsa 1-2 aya ekran kartsız takılırdim mesela tek tek alınıyorsa ürünler yada isteğe göre ekran kartsız GFN alır 1 2 ay sonra istediğim 9070 XT yada tercihen 5070ti çeker bakarım keyfime mesela eğer bütçe artmayacaksa istemeye istemeyede olsa bütçem neye yetiyorsa onu alırdım 9070 de tercih edilebilir tabii o bütçeye varsa bakmadım örnek söylüyorum ama benim önerim Nvidia ve AMD kartların teknolojisini neredeyse hiç kullanmıyor oluşumdan dolayı fps rekabetçi takılıyorum çünkü benim önerim ona göre elbette Nvidia da alsam AMD de alsam teknolojilerini kullanmıyorum diyebilirim

Bütçe yoksada ben 5070 yine tercih etmezdim eğer bütçe artabiliyorsa 1-2 aya ekran kartsız takılırdim mesela tek tek alınıyorsa ürünler yada isteğe göre ekran kartsız GFN alır 1 2 ay sonra istediğim 9070 XT yada tercihen 5070ti çeker bakarım keyfime mesela eğer bütçe artmayacaksa istemeye istemeyede olsa bütçem neye yetiyorsa onu alırdım 9070 de tercih edilebilir tabii o bütçeye varsa bakmadım örnek söylüyorum ama benim önerim Nvidia ve AMD kartların teknolojisini neredeyse hiç kullanmıyor oluşumdan dolayı fps rekabetçi takılıyorum çünkü benim önerim ona göre elbette Nvidia da alsam AMD de alsam teknolojilerini kullanmıyorum diyebilirim
bende 9070xt ye baya heves ediyodum ama 7700xt de baya sorun yaşadım şanssızlığım sağolsun bütçe de 5070 e yetiyodu ama taksit maksit 5070ti aldım. 5070 garip bi kart süper serisi gelmeliydi şuan 5070 ile 5070ti arası çok açık ve ara kart yok. bende pek nvidia özelliklerini kullanmıyorum ama mes ela ekran ernk ayarları falan çok iyi amd bu konuda geride. dlss 4.5 la da kapışamaz. kendi nezlimde ve bazı şahit olduğum, forum veya çevremden, amd ye göre sorunsuzluk daha fazla. kişiye kalmış ordaki seçim

Uygunsuz davranış
Kanka sus dedikce hala neden kuduruyosun anlamadim. Sen gidersin dedigin sistemleri alirsin ben ve alan kimi gorduysem gayet memnun. Sanki sistem satildikca ailendeki bireyleri taciz ediyorlarmis gibi neden uzuluyosun bu kadar firma sana kotu seyler yapti sanirim. Zeka seviyeni Cozemedim 16 ram yetmiyor dedikce 16 ramli sistem atmandan anlamaliydim. Neyse zaman kaybindan ote bisey olmayacagini anlamam lazimdi. Hayatta Basarilar sana bu kafayla

Kanka sus dedikce hala neden kuduruyosun anlamadim. Sen gidersin dedigin sistemleri alirsin ben ve alan kimi gorduysem gayet memnun. Sanki sistem satildikca ailendeki bireyleri taciz ediyorlarmis gibi neden uzuluyosun bu kadar firma sana kotu seyler yapti sanirim. Zeka seviyeni Cozemedim kafani 16 ram yetmiyor dedikce 16 ramli sistem atmandan anlamaliydim. Neyse zaman kaybindan ote bisey olmayacagini anlamam lazimdi. Basarilar sana bu kafayla
sana mı sorucam lan susup susmayacağımı haddini aşma zırladın bitti ilgini aldın yol al hadi. hala aynı kudurmayı devam ettiriyo 16 yetmiyosa bütçeni arttır paranın yettiğini al. yok bana kitlesinler diyosan ki sen sevdalısısın satılmayan parçaları almışsın işte git hayrını gör hadi

sana mı sorucam lan susup susmayacağımı haddini aşma zırladın bitti ilgini aldın yol al hadi. hala aynı kudurmayı devam ettiriyo 16 yetmiyosa bütçeni arttır paranın yettiğini al. yok bana kitlesinler diyosan ki sen sevdalısısın satılmayan parçaları almışsın işte git hayrını gör hadi
Kudur kudurdan baska bisey yazmandan yasinin kucuk oldugunu anlamistim zaten . Mevzu benim veya baskasinin butcesi degil konudaki butce. Senin gibi enayilik yapmaktansa Mac Arti 5070 masaustu aldim gayet memnunum kullaniyorum diyorum ona ragmen bi tarafların sulanıyor ağlamaya devam ediyosun. Daha iyi sistem topla ozur dileyecegim diyorum bi oksitlenmis parca degilsin hicbisey cikmiyor senden. Sen simdi gamepower ekipman falan da
kullaniyosundur. Maalesef ki oksijyen tuketiyorsun uzuluyorum senin gibileri gordukce.

Kudur kudurdan baska bisey yazmandan yasinin kucuk oldugunu anlamistim zaten . Mevzu benim veya baskasinin butcesi degil konudaki butce. Senin gibi enayilik yapmaktansa Mac Arti 5070 masaustu aldim gayet memnunum kullaniyorum diyorum ona ragmen bi tarafların sulanıyor ağlamaya devam ediyosun. Daha iyi sistem topla ozur dileyecegim diyorum bi oksitlenmis parca degilsin hicbisey cikmiyor senden. Sen simdi gamepower ekipman falan da
kullaniyosundur. Maalesef ki oksijyen tuketiyorsun uzuluyorum senin gibileri gordukce.
aynen gamepower kullanıyorum imza kısmını okumaktan da yoksun git hadi 5070 inle takıl sen

Uygunsuz davranış
aynen gamepower kullanıyorum imza kısmını okumaktan da yoksun git hadi 5070 inle takıl sen
Anlasilan sadece mallik degil sizofreni baslangici da var pardon kanka ben bu kadar ileri seviye oldugunu bilmiyordum. Birdaha ustune gelmeyecegim senin. Mumkunse de benimle muhattap olma

Ekler

• IMG_8649.webp
    IMG_8649.webp
    73.2 KB · Hit: 15
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,095
Üyeler
189,968
Son üye