9070xt ve 5070 arasındayım yardım

Anlasilan sadece mallik degil sizofreni baslangici da var pardon kanka ben bu kadar ileri seviye oldugunu bilmiyordum. Birdaha ustune gelmeyecegim senin. Mumkunse de benimle muhattap olma
monitör ekipman değildir bu 1. ikincisi marka adında gamepower yazıyo ancak paneli kendisi üretmiyo. ayrıca cahil arkadaş monitör ne markaya göre ne kağıt üstündeki bilgilere göre alınmaz. kullanamdığın mal için yorum yapma

monitör ekipman değildir bu 1. ikincisi marka adında gamepower yazıyo ancak paneli kendisi üretmiyo. ayrıca cahil arkadaş monitör ne markaya göre ne kağıt üstündeki bilgilere göre alınmaz. kullanamdığın mal için yorum yapma
“Monitor ekipman degildir” konustukca tez gibi adamsin tebrik ediyorum seni.

bende 9070xt ye baya heves ediyodum ama 7700xt de baya sorun yaşadım şanssızlığım sağolsun bütçe de 5070 e yetiyodu ama taksit maksit 5070ti aldım. 5070 garip bi kart süper serisi gelmeliydi şuan 5070 ile 5070ti arası çok açık ve ara kart yok. bende pek nvidia özelliklerini kullanmıyorum ama mes ela ekran ernk ayarları falan çok iyi amd bu konuda geride. dlss 4.5 la da kapışamaz. kendi nezlimde ve bazı şahit olduğum, forum veya çevremden, amd ye göre sorunsuzluk daha fazla. kişiye kalmış ordaki seçim
9070 9070 XT var arada ki şuan net araştırmadım 9070 XT 5070ti ile kafa kafaya yada bir tık ileri veya geride ama son güncel de durum ne tam bilmiyorum net bir şey diyemem o yüzden ama giriş orta segmentin popüleri AMD olabilir fiyat/performans olarak

9070 9070 XT var arada ki şuan net araştırmadım 9070 XT 5070ti ile kafa kafaya yada bir tık ileri veya geride ama son güncel de durum ne tam bilmiyorum net bir şey diyemem o yüzden ama giriş orta segmentin popüleri AMD olabilir fiyat/performans olarak
yok o anlamda değil nvidia dan ara kart yok. 5070 ile 5070ti arası çok açık ve o araya nvidia kart lazım. yoksa evet amd var

valla amd yi çok severim işlemcide intele dönüp bakmam bile. ama yani 7700xt de o akdar sorun yaşadım ki sorana deneyimelrimi aktarıp sorun olabilme ihtimalini göze al diyorum. kimsenin sorun yaşayacağı kesin değil ki umarım da yaşamaz. bu konular açıldığında hep dediğim bu. babamın şirketi değil bunlar birini savunup diğerinin sorunlu olmasını isteyeyim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bak kardeşim 16gb ama daha uygun işlemci çok daha iyi. ram desen senin savunduğun sistemdeki ram kapışamaz bile. ekran kartı çok farklı değil doğruya doğru bir tık daha iyi sadece. kasa segotep psu su daha kaliteli
Kanka sıvı soğutma yok diğerinin anakart b650 mr daha iyi + 32 gb ram hepsiburadaki sistem çok daha iyi

Kanka sıvı soğutma yok diğerinin anakart b650 mr daha iyi + 32 gb ram hepsiburadaki sistem çok daha iyi
Kanka hic girme yoksa 8 gb ramli 5070ti sistem atar bosver degmiyor. Bide hb pesin fiyata 9 taksit de yapiyor ben oyle almistim o sirada parayi degerlendirsen %20-30 kazanc saglarsin

anakartı yükseltmesini önerdim arkadaşlar anakartlar aynı ilk cümleyi okuyup boş yorum yapmayın. tamamını okuyun. ayrıca bilmiyosanız da önce araştırın sonra yorum yapın 5600mhz cl 38 bir ram sırf gb ı fazla diye 600mhz hele de cl30 bir ram e tercih edilmez

Süper serileri lazım mesela aralara
evet geçen sene de böyle yaptılar. 4070 kötüydü 4070ti iyiydi. süperle 4070 in dolduramadığı yeri doldurdular ama en erken 2028 de bekleniyo

evet geçen sene de böyle yaptılar. 4070 kötüydü 4070ti iyiydi. süperle 4070 in dolduramadığı yeri doldurdular ama en erken 2028 de bekleniyo
Bir yandan iyi gecikmesi bir yandan kötü

Geri