🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Ya bir de botla sömürüyorlar, fırsatı yakalama şansın varsa onu da kaybediyorsun.

Duble kayıp :kekw: Üstüna satışyerine de zarar veriyorlar.
onu geçtim bi de iade edilen ürünler 2 elden daha beter durumdalar 9070 xt vs 5070 ti dışında jelatinli ekran kartı daha elime geçmedi depodan 5070ti geldi pirme sıcaklıklar iyi jelatin var ama kart4.5 aylık jelatinle karta yapışmış garip bi hal almış onu da iade ettim valla bana mı denk gelmiyor anlamadım gelen tüm kartlar sıkıntılı geliyor bana

Al sat yapmaları çok önemli değil de gidip 5090-5080-5070 ti gibi kartları sıfır olarak alıp kutularını açıp iade edip depodan daha uyguna almaları 5090 geliyor 5 tane 1 hafta sonra 3 tane daha 5090 hepsi de en tepe modeller daha 30 dk olmadan hepsi aniden gidiyor hele şu rog 5070 5070tilar stokları bitti aniden 4-5 tane geliyor bitiyor 2 tane daha geliyor insanlar açıp iade ediyor zaten adamlar fark etti artık depoya da düşmüyor
Kendi ayaklarına sıkmış oldular böyle yaparak, son cümlede de dediğiniz gibi artık depoya düşmüyor. Bunun bir adım ötesi ve bitirici hamle direkt depoyu kapatmak olur o da yolda zaten.

Ben de gördüm, tamam fiyat hoş ama havada kapılacak kadar iyi fiyat değildi, anca msi seven kullanıcıya gider kaldı ki en kötü segment olması lazım Shadow.
en kötü segment olanı Ventus diye biliyorum hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,138
Üyeler
189,973
Son üye
boribori
Geri