Premium Mouse önerisi

pinkward

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
157
Selamlar,

Yaklaşık 1.5 ay sonra mouse değiştirmeyi düşünüyorum. Aklımdaki mouselar Logi G Pro X Superlight 2, Razer Viper V3 Pro, Syrox 6 gibi şeyler var. Her türlü oyunu oynuyorum. Cs, valo bunları da çok oynuyorum. Hangisini önerirsiniz? Hangisi gerçekten sağlam?

Teşekkür ederim.

Selamlar,

Yaklaşık 1.5 ay sonra mouse değiştirmeyi düşünüyorum. Aklımdaki mouselar Logi G Pro X Superlight 2, Razer Viper V3 Pro, Syrox 6 gibi şeyler var. Her türlü oyunu oynuyorum. Cs, valo bunları da çok oynuyorum. Hangisini önerirsiniz? Hangisi gerçekten sağlam?

Teşekkür ederim.
https://www.akakce.com/mouse/gravastar.html premium ve marka payı diyelim seçimi sen yap
şu sıralar asus rog mouse alırsan belirli modeller resident evil veriyor ben öyle yaptım 2 gün önce istiyorsan ona da bak.

buna verir mi?
Vermiyor sanırım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.akakce.com/mouse/gravastar.html premium ve marka payı diyelim seçimi sen yap
şu sıralar asus rog mouse alırsan belirli modeller resident evil veriyor ben öyle yaptım 2 gün önce istiyorsan ona da bak.
Harpe Ace Extreme bakıyordum ama dongle yok demişler o kadar para verip dongle olmayan mouse almak düşündürdü.

Vermiyor sanırım.

Harpe Ace Extreme bakıyordum ama dongle yok demişler o kadar para verip dongle olmayan mouse almak düşündürdü.
bunlar mouse modelleri veren

Vermiyor sanırım.

ekstra aldım amacım profesyonel değil zaten az fazla olsun rog olsun hem kafam rahat olur hemde kaliteli performans alırım kağıt üzerinde olan değeri vermeyen mouselar gibi değil en azından. birde benim elim baya terliyor beyaz ekipmanlarda sararma klasiktir o yöndende kafam rahatladı. eğer 8k dongle almasanda pek bir fark oluşmuyor açıkcası.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-03-07 140706.webp
    Ekran görüntüsü 2026-03-07 140706.webp
    35.5 KB · Hit: 6
  • Ekran görüntüsü 2026-03-07 134906.webp
    Ekran görüntüsü 2026-03-07 134906.webp
    19.8 KB · Hit: 5
öncede ne kullandın mouse memnun muydun? nasıl grip tutuyorsun?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,649
Üyeler
189,666
Son üye
balcik16
Geri