Nasıl bu kadar uzun olabiliyor ya? S23 var bende ve rezalet ekran süresi. Telefonu şimdi şardan çıkardığım için son şarjdan bu yana kısmını açmadım.Alıntıyı görüntüle
Düz s25 ile bu şekilde genelde wifi da kullanıldı oto parlaklık açık performans profilide düşük seviyelide
Nasıl bu kadar uzun olabiliyor ya? S23 var bende ve rezalet ekran süresi. Telefonu şimdi şardan çıkardığım için son şarjdan bu yana kısmını açmadım.
Mobil veri + paylaşım kullanıyorsun s23 25 e göre doğal alarak daha az verimli bir cihaz batarya yorgunluğuda var kullandığın uygulamalarda çok etkiliyorNasıl bu kadar uzun olabiliyor ya? S23 var bende ve rezalet ekran süresi. Telefonu şimdi şardan çıkardığım için son şarjdan bu yana kısmını açmadım.
hem s23te 48-120 hz adaptif ekran var bir de pili daha küçükMobil veri + paylaşım kullanıyorsun s23 25 e göre doğal alarak daha az verimli bir cihaz batarya yorgunluğuda var kullandığın uygulamalarda çok etkiliyor
Mobil erişim hep açık değil de mobil veri çoğunlukla açık ama yine de hiç memnun değilim. Daha büyük bir samsunga veya iphonea geçmeyi düşünüyorum sırf bu yüzden. Bir de s23 çok ısınıyor. Bu yaz s25 ultra veyahut düz iphone 17 düşünüyorum.Alıntıyı görüntüle
Bu da s23
mobil veri erişim noktası üstüne mobil veri kullanıyorsun iyi bence
suç telefonda değil sanki
son şarjdan bu yana %54 3 saat 19 dk açık 19 saat kapalı
mobil erişim noktası açınca dediğin gibi yetmiyor veya tüm gün mobil veri açarsanMobil erişim hep açık değil de mobil veri çoğunlukla açık ama yine de hiç memnun değilim. Daha büyük bir samsunga veya iphonea geçmeyi düşünüyorum sırf bu yüzden. Bir de s23 çok ısınıyor. Bu yaz s25 ultra veyahut düz iphone 17 düşünüyorum.
Düşüğü seçin fazladan ekran süresi kazandırır performanstanda çok kaybettirmezPerformans profilimi oluyor hocam standart ve düşük var sanırım
Düz tiktok filan kullanıyorsanız cihazı çok ısıtıyorMobil erişim hep açık değil de mobil veri çoğunlukla açık ama yine de hiç memnun değilim. Daha büyük bir samsunga veya iphonea geçmeyi düşünüyorum sırf bu yüzden. Bir de s23 çok ısınıyor. Bu yaz s25 ultra veyahut düz iphone 17 düşünüyorum.
Seçtim hocam bi bakayım farkedecek mi. Samsungu en son 2016 mı 2017 mi neydi o zaman kullandım s6 edge im vardı yıllar sonra geri döndüm ama sarj hızında vs çok geri kalmış spigen 45w adaptör aldım hızlı sarjı kapatınca 2 saatten fazla dolum süresi gösteriyor sürekli hızlı sarj etmek de zarar verir mi bilmiyorum nasıl kullanmak gerekiyor ?Düşüğü seçin fazladan ekran süresi kazandırır performanstanda çok kaybettirmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Düz tiktok filan kullanıyorsanız cihazı çok ısıtıyor
45w şarj ettiğinden emin misinSeçtim hocam bi bakayım farkedecek mi. Samsungu en son 2016 mı 2017 mi neydi o zaman kullandım s6 edge im vardı yıllar sonra geri döndüm ama sarj hızında vs çok geri kalmış spigen 45w adaptör aldım hızlı sarjı kapatınca 2 saatten fazla dolum süresi gösteriyor sürekli hızlı sarj etmek de zarar verir mi bilmiyorum nasıl kullanmak gerekiyor ?