ikinci ele bir ara baktım 13 e zor bulunuyor sistem yapacak olsam kaçırmazdım.SUPER 1250 KODUYLA 7800x3D 14K'ya geliyor ihtiyacı olanlara duyurulur.AMD Ryzen 7 7800X3D 4.20GHz 8 Çekirdek 96MB Önbellek Soket AM5 Tray İşlemci : Amazon.com.tr: Bilgisayar
AMD Ryzen 7 7800X3D 4.20GHz 8 Çekirdek 96MB Önbellek Soket AM5 Tray İşlemci : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
2 aydır hazır sistem bakıyorum aklıma yatan bir şey bulamadım. Hiç PC toplamadım daha önce artık tak etti ilk parçamı 14 bin TL'ye aldım, kendim toplayacağım. Buna uygun wifi özellikli anakart önerisi olan var mı?SUPER 1250 KODUYLA 7800x3D 14K'ya geliyor ihtiyacı olanlara duyurulur.AMD Ryzen 7 7800X3D 4.20GHz 8 Çekirdek 96MB Önbellek Soket AM5 Tray İşlemci : Amazon.com.tr: Bilgisayar
AMD Ryzen 7 7800X3D 4.20GHz 8 Çekirdek 96MB Önbellek Soket AM5 Tray İşlemci : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Bütçeniz yetiyorsa MSI PRO B650-A WIFI alın üstat, fiyatına kıyasla çok çok iyi bir anakart. Wifi 6 + Bluetooth desteği de var. 14 VRM'e sahip, 3 adet soğutmalı M2 SSD mevcut. İşlemciyi çok rahat besler.2 aydır hazır sistem bakıyorum aklıma yatan bir şey bulamadım. Hiç PC toplamadım daha önce artık tak etti ilk parçamı 14 bin TL'ye aldım, kendim toplayacağım. Buna uygun wifi özellikli anakart önerisi olan var mı?
Cevabınız için teşekkür ederim. B850'sine gerek var mı? İlerde 10. nesil Ryzen'e geçmek istersem bu anakart problem çıkarır mı? (stok kullanım için o.c. vs. yapmam)Bütçeniz yetiyorsa MSI PRO B650-A WIFI alın üstat, fiyatına kıyasla çok çok iyi bir anakart. Wifi 6 + Bluetooth desteği de var. 14 VRM'e sahip, 3 adet soğutmalı M2 SSD mevcut. İşlemciyi çok rahat besler.
Amazon'da şu an 8600 TL.
Bence gerek yok, B850'in asıl olayı Pcie 5.0 kart girişi ve SSD girişi desteği sunması. Şu şartlarda fazla bile bence normal kullanıcılar için.Cevabınız için teşekkür ederim. B850'sine gerek var mı? İlerde 10. nesil Ryzen'e geçmek istersem bu anakart problem çıkarır mı? (stok kullanım için o.c. vs. yapmam)
ben de 5070ti ile 7600x kullanıyordum ama 2k da bazı oyunlarda yüzde 5-10 darboğaz oluyor o nedenle tercih ettim.Aslında 5070 Ti sistem ile 7500F işlemciyi 4K'da performans problemi yaşamadan verimli şekilde kullanabiliyorum.
Ama bu kod ve garanti 1050TL bonus ve 9 taksit olayı yüzünden işlemci 13 bin lira gibi uzun vadeli bir şekile geliyor. Sizce değerlendirmeye gerek var mı? 7500F'i 5000 lira civarına elden çıkarabilirim diye düşünüyorum.
8100 6 taksit aldım hocam teşekkür ederim cevabınız için.Bence gerek yok, B850'in asıl olayı Pcie 5.0 kart girişi ve SSD girişi desteği sunması. Şu şartlarda fazla bile bence normal kullanıcılar için.
Anakart üzerindeki güçlü VRM yapısı ve sağlam soğutma kalitesiyle en güçlü işlemcileri bile destekleyecek noktada. Üzmez sizi bence. Ben de bizzat kullanıyorum, çok memnunum.