Arkadaşlar 6 yıldır kullandığım 55 level bir steam hesabım var , Pazarda binlerce işlem yaptım 6 yılda toplasan 4-5 kişiye oyun hediye etmemişimdir her neyse bir arkadaşıma oyun hediye etmek istedim
engel ile karşılaştım steam desteğe yazdım adamların yazdığı şeye bakın
pazarda skin satarak cs2 de kapsüllerden katlayak kazandığım kendi param 200 dolar bakiye var içinde arkadaşa attığım oyunda 13 dolarlık bir oyun 50-60 dolarlık oyunda değil .
STEAM
8 Mar @ 16:55 tarihinde Steam Destek'ten gelen mesaj | 22 dakika önce
Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Hesabınızı inceledik ve genel bir hediye satın alma kısıtlamasına sahip olduğunuzu doğruladık.
Hediye almak için cüzdan bakiyeniz yerine haricî bir ödeme yöntemi kullanmanız durumunda hediye alabilir ve arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz. Bölgenizdeki kullanılabilir bütün ödeme yöntemleri ödeme esnasında gösterilecektir.
Kendi hesabınız için yapacağınız satın alımlarda cüzdan bakiyenizi kullanmaya devam edebilirsiniz.
Bu durumun verebileceği rahatsızlığı anlıyoruz ancak Steam Destek bu kısıtlamayı kaldıramaz veya iptal edilmesine yardımcı olamaz.
engel ile karşılaştım steam desteğe yazdım adamların yazdığı şeye bakın
STEAM
8 Mar @ 16:55 tarihinde Steam Destek'ten gelen mesaj | 22 dakika önce
Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Hesabınızı inceledik ve genel bir hediye satın alma kısıtlamasına sahip olduğunuzu doğruladık.
Hediye almak için cüzdan bakiyeniz yerine haricî bir ödeme yöntemi kullanmanız durumunda hediye alabilir ve arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz. Bölgenizdeki kullanılabilir bütün ödeme yöntemleri ödeme esnasında gösterilecektir.
Kendi hesabınız için yapacağınız satın alımlarda cüzdan bakiyenizi kullanmaya devam edebilirsiniz.
Bu durumun verebileceği rahatsızlığı anlıyoruz ancak Steam Destek bu kısıtlamayı kaldıramaz veya iptal edilmesine yardımcı olamaz.