STEAM 'IN SAÇMA BANI HAKKINDA

Birisii

80+
Reaksiyon skoru
189
Arkadaşlar 6 yıldır kullandığım 55 level bir steam hesabım var , Pazarda binlerce işlem yaptım 6 yılda toplasan 4-5 kişiye oyun hediye etmemişimdir her neyse bir arkadaşıma oyun hediye etmek istedim
engel ile karşılaştım steam desteğe yazdım adamların yazdığı şeye bakın :D pazarda skin satarak cs2 de kapsüllerden katlayak kazandığım kendi param 200 dolar bakiye var içinde arkadaşa attığım oyunda 13 dolarlık bir oyun 50-60 dolarlık oyunda değil .

Ekran görüntüsü 2026-03-08 171533.webp

STEAM
8 Mar @ 16:55 tarihinde Steam Destek'ten gelen mesaj | 22 dakika önce
Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Hesabınızı inceledik ve genel bir hediye satın alma kısıtlamasına sahip olduğunuzu doğruladık.

Hediye almak için cüzdan bakiyeniz yerine haricî bir ödeme yöntemi kullanmanız durumunda hediye alabilir ve arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz. Bölgenizdeki kullanılabilir bütün ödeme yöntemleri ödeme esnasında gösterilecektir.

Kendi hesabınız için yapacağınız satın alımlarda cüzdan bakiyenizi kullanmaya devam edebilirsiniz.

Bu durumun verebileceği rahatsızlığı anlıyoruz ancak Steam Destek bu kısıtlamayı kaldıramaz veya iptal edilmesine yardımcı olamaz.

Durumu belirtmişler biraz saçma ben hiç böyle bir şey yaşamadım açıkçası ister kendi cüzdan bakiyemden ister ödeme yöntemi ile tüm hesaplarıma yada arkadaşlarıma hediye rahatlıkla gönderebiliyorum

Durumu belirtmişler biraz saçma ben hiç böyle bir şey yaşamadım açıkçası ister kendi cüzdan bakiyemden ister ödeme yöntemi ile tüm hesaplarıma yada arkadaşlarıma hediye rahatlıkla gönderebiliyorum
Yarın birgün aynısı sizin başınızada gelince demeyin ben ne yaptım diye durduk yere konu açmıyorum kendi emeğimle kazandığım para , haksız yere ban yiyorum pazar geçmişim görünüyor resimde zaten 2500 civarı işlem yapmışım 200 yakın trade yapmışım daha 3. kez bir arkadaşıma oyun hediye etmek isterkn bu ban ile karşılaşıyoruz

Yarın birgün aynısı sizin başınızada gelince demeyin ben ne yaptım diye durduk yere konu açmıyorum kendi emeğimle kazandığım para , haksız yere ban yiyorum pazar geçmişim görünüyor resimde zaten 2500 civarı işlem yapmışım 200 yakın trade yapmışım daha 3. kez bir arkadaşıma oyun hediye etmek isterkn bu ban ile karşılaşıyoruz
üst üste işlem yapınca banada yapıyor

önceden yoktu bunu yeni getirmişler, steam illa dışarıdan para akışı olacak diyor yani, sana verdiğim parayı da sadece sen kullanabilirsin bunun ticaretini yapamazsınz demiş bir nevi.

önceden yoktu bunu yeni getirmişler, steam illa dışarıdan para akışı olacak diyor yani, sana verdiğim parayı da sadece sen kullanabilirsin bunun ticaretini yapamazsınz demiş bir nevi.
evet öylede hesapta bir ban olduğunu bilmek bile sıkıyor illegal hiç bir şey yapmadım oyun hediye ediyordum :) yarın bir gün aynı şeyi takas içinde getirirlerse şaşmam şöyle bir şart koyarlar kendi ürününü pazara koyabilirsin yada pazarda satın alabilirsin gibisine takas teklif etmek falan yasak olacak bence :D

evet öylede hesapta bir ban olduğunu bilmek bile sıkıyor illegal hiç bir şey yapmadım oyun hediye ediyordum :) yarın bir gün aynı şeyi takas içinde getirirlerse şaşmam şöyle bir şart koyarlar kendi ürününü pazara koyabilirsin yada pazarda satın alabilirsin gibisine takas teklif etmek falan yasak olacak bence :D
evet olabilir gerçeten takaslardan steamin hiç bir geliri yok, ama bunu yaparlarsa steam pazarını öldürürler, kullanıcı kaybederler aşırı şekilde. sanmıyorum yapacaklarını

Kankam ticari olarak yapıldığı düşünülüp engel getirmiş olabilirler. Şimdi hediye gerçekten hediyemi değil mi steam bunu bilemez.

Kankam ticari olarak yapıldığı düşünülüp engel getirmiş olabilirler. Şimdi hediye gerçekten hediyemi değil mi steam bunu bilemez.
İşte sıkıntı da orada ya hocam :D 6 yılda sadece 2 kere oyun hediye etmişim bu 3. olacak hani sürekli pazaraki gibi sayıda oyun hediye etsem eyvallah diyecem haklısın diyecem sayıda az :)

İşte sıkıntı da orada ya hocam :D 6 yılda sadece 2 kere oyun hediye etmişim bu 3. olacak hani sürekli pazaraki gibi sayıda oyun hediye etsem eyvallah diyecem haklısın diyecem sayıda az :)
Steam o konuda çok despot ya, tutumları bence de doğru değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,196,170
Üyeler
189,984
Son üye
Query92
Geri