Yardım Superonline mı Kablonet mi?

Void0101

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba herkese iyi forumlar. Yeni bir eve taşındık ve internet bağlatacağım ancak altyapı Türksat altyapısı FTTH Türksat altyapısını kullanan bildiğim Kablonet ve Superonline var. Sizce hangisi az ping ve problemsiz bir internet sunuyor? Daha çok online oyun oynayan birisiyim, benim için ping biraz önemli. Bu zamana kadar sadece TurkNet kullandım ancak Türksat altyapısını desteklemiyor. Bildiğiniz başka firmalar varsa görüşünüzü benimle paylaşırsanız sevinirim.

Kablonet kullanıp memnun olmayan akrabam var, süperonlineyi öneririm. ama türk telekom altyapısı vdsl veya fiber yok mu? Türknet kullanabilmen lazım. Süperonline 100 mbps mi türknet 50 mbps mi türknet tercih ederim....

Kablonet kullanıp memnun olmayan akrabam var, süperonlineyi öneririm. ama türk telekom altyapısı vdsl veya fiber yok mu? Türknet kullanabilmen lazım. Süperonline 100 mbps mi türknet 50 mbps mi türknet tercih ederim....
Hem turktelekoma hemde turknete baktım altyapı göstermiyorlar sadece kablonet ve süperonline altyapı veriyor oda türksat altyapısı kullandıkları için türknet maalesef sadece türktelekom altyapısı kullanıyor bende tercih edicek olsam türknet ederim ama maalesef yok.

Eskiden kablonet iyiydi şuan hiç iyi değil... Süperonlineye geç pahalı mahalı diğerine göre stabil internet kullanırsın...

Merhaba herkese iyi forumlar. Yeni bir eve taşındık ve internet bağlatacağım ancak altyapı Türksat altyapısı FTTH Türksat altyapısını kullanan bildiğim Kablonet ve Superonline var. Sizce hangisi az ping ve problemsiz bir internet sunuyor? Daha çok online oyun oynayan birisiyim, benim için ping biraz önemli. Bu zamana kadar sadece TurkNet kullandım ancak Türksat altyapısını desteklemiyor. Bildiğiniz başka firmalar varsa görüşünüzü benimle paylaşırsanız sevinirim.
Türksat’ın FTTH si varsa direkt Türksattan al işte fiyatları uygun zaten hizmet kaliteleri de ortalamanın üstü bence.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Türk Telekom altyapısı en berbatı bence, zamanında 24Mbps Superonlineden 100Mbps Türknete geçtim berbattı hız yükselmesine rağmen hiç memnun kalmadım, şuan da evdeki tek altyapı Türk Telekom diye onu kullanıyorum yine Ping vs çok iyi değil başka altyapı olsa onlara geçerdim.

Ek olarak Superonline nin kendi altyapısı yoksa Kablonet üzerinden verecekse direkt kablonetten almak varken Superonline almak çok mantıksız.

ben de suanki eve temmuzda taşındım şans oldu biraz binada kablonet 1gbps altyapısı varmis 770tlye kullanıyorum baya memnunum hicbir sıkıntı yaşamadım nerdeyse

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,325
Üyeler
190,012
Son üye
minder
Geri