Yardım 450-500k maks araba önerisi

Volkan:/

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,211
Dostlar ilk aracım olacak biraz genç işi olsun güvenlik konusunda da airbag kemer vs olsun istiyorum malum ilk aracım olacak sanayidede ustalarla akraba olmakta istemiyorum aklımda bir kaç araç varda sizin önerileri bekliyorum maks 500 bu arada daha fazla çıkmamın imkanı yok çünkü bunun daha experi noteri cartı curtu var olurda bir masraf çıkarsa ona ayıracak para var hatta 500 bile tam olmasa daha iyi

linea 1.3 punto 1.3 1.4 olabilir genç işi diyorsan punto hala iyi duruyor bence
benimde aklımın kenarında punto var özellikle 2014 üstü yeni göğüslük olanların içide daha hoş duruyor

Dostlar ilk aracım olacak biraz genç işi olsun güvenlik konusunda da airbag kemer vs olsun istiyorum malum ilk aracım olacak sanayidede ustalarla akraba olmakta istemiyorum aklımda bir kaç araç varda sizin önerileri bekliyorum maks 500 bu arada daha fazla çıkmamın imkanı yok çünkü bunun daha experi noteri cartı curtu var olurda bir masraf çıkarsa ona ayıracak para var hatta 500 bile tam olmasa daha iyi
punto 1.3 euro 4 75hp manuel
linea 1.3 euro 4 90hp manuel

500 değil de daha altına efsane kasa
punto olur bagaj önemli değil ise
Symbol, linea de olabilir

Efsane kasa şişirme hocam ya teneke arabaya o parayı vereceğime param altında dursun 1 sene sonra alayım aracı daha iyi bagaj öyle aman aman önemli diyemem değilde diyemem

Adamlar efsane kasa ayağına 350 400 yazmışlar daha düşükleride kaportası bitmiş araçlar

Efsane kasa şişirme hocam ya teneke arabaya o parayı vereceğime param altında dursun 1 sene sonra alayım aracı daha iyi bagaj öyle aman aman önemli diyemem değilde diyemem
Evet şişirme olduğu için daha altına yazdım paran da cebinde kalır biraz

Adamlar efsane kasa ayağına 350 400 yazmışlar daha düşükleride kaportası bitmiş araçlar
Katılıyorum hatasız olabilir ama harbiden hurda arabalar kategorisine giriyor, yurt dışında bu araçların yüzüne bakmayıp hurda fiyatı aracın kendi fiyatından daha fazla olan araçlar.

Millet çocuguna 16-17 yaşında araba kullanmayı öğrensin diye 1-2 bin dolara aldıkları araçlar bile değil, lanet olsun bu hayata 25-30 yaşında araçların fiyatı 1 yıllık asgari ücretden daha fazla (oda yemesen, içmesen, barınmasan, temel ihtiyaçlarını bile karşılamasan)

o paralara alacagın her araba ile ustalarla akraba olma garantidir haberin olsun

o paralara alacagın her araba ile ustalarla akraba olma garantidir haberin olsun
Valla kanka ne kadar az uğrasak iyidir ama bence yanlış düşünüyorsun benim bir abide peynirmatikten çıkma 1.3 m jet 2011 albea var araba 350+ km motor mekanik sıfır kusur ufak tefek masrafı oluyor ama hiç sanayide yattığını görmedim aracın kaportaya baksan çok mükemmel değil ama motor mekanik kusursuz aracın her yola gidiyor önemli olan temiz bakılmış almak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,195,722
Üyeler
189,914
Son üye
gkhan92
Geri