Öneri 360mm sıvı soğutma önerisi

Psu sana pc kapattırıyorsa bence önce psu ama sen bilirsin (ses takıntılıyım)

Psu sana pc kapattırıyorsa bence önce psu ama sen bilirsin (ses takıntılıyım)
yok occt power yükünede soktum 2-3 dk cinebench testide yaptım sistem hiçbirşekilde takılma restart gibi sorunlar yasamıyor. Normal kullanıyorum yine ama nedense yeni kasaya geçince kablonun girdiği o yuvadan sabit cızz sesi geliyor kulağını yaklaştırınca anlıyorsun. Ama çokda önemli durmuyor bir sorun yasatmadıgına göre en geç yazın alacağım

Aio geçsem sıcaklık iyice düşer zaten -30 uv de var 60-64 derece oyunlarda
24 bine pushlanır. Aio işi biraz hileli. Sen kasıtlı olarak %100 pumpa ve fanda çalıştırmazsan, başta çok puan kaybediyor. Yoksa 360mm evet kapasite olarak hava soğutmaları geçer, en azından çoğunu.

24 bine pushlanır. Aio işi biraz hileli. Sen kasıtlı olarak %100 pumpa ve fanda çalıştırmazsan, başta çok puan kaybediyor. Yoksa 360mm evet kapasite olarak hava soğutmaları geçer, en azından çoğunu.
[/QUOT
Frozen warframe pro çekeyim ozaman ben
Frozen warframe pro çekeyim ozaman

hocam zaten aşağı yukarı aynı soğutmayı veriyor o fiyattakiler lcdli istiyorsanız şunu alın işte

fansızından alın ayrı fan alın fanlının stogu kalmamıs

hocam zaten aşağı yukarı aynı soğutmayı veriyor o fiyattakiler lcdli istiyorsanız şunu alın işte

fansızından alın ayrı fan alın fanlının stogu kalmamıs
4800tl fansızı, fan olarak ne alabilirim üst kalite
https://www.gaming.gen.tr/urun/845955/thermalright-tl-ub36r-argb-360mm-reverse-kasa-fani/
Bu sıvı soğutmaya montajlnır mı mantıklı mı

hocam valla alamiyorum ben fandan olabildigince sessiz ve yüksek cfm bir şey almaya bakın
Hayır onu kastetmiyorum böyle 3 lü birleşik almak sıvı soğutmaya uyumlumudur hatta bi 3 lüde kasanın alt kısmına alsam

Hayır onu kastetmiyorum böyle 3 lü birleşik almak sıvı soğutmaya uyumlumudur hatta bi 3 lüde kasanın alt kısmına alsam

uyumlu oluyor genelde 120mm'lik ise ama birbirine geçmeli 3'lü mü belki çok hafif yetişmeyebilirim dicem ama yok ya olur olur tam denk gelir hatta

Frozen warframe pro çekeyim ozaman
Geçilir hocam, hoş durmasını da istiyorsunuz, olur. Sadece Thermalright ürünlerini çok net bilmiyorum kaynak bulmakta bence zor, çoğu sponsor ama üç aşağı beş yukarı o grafikte yer edinir. Sadece LCD veya diğer görsel amaçlı aioalar bence sadece soğumaya odaklanmış aiolardan iyi olmayacağını düşünüyorum ve hep demişimdir bunu ki Lian Li Hydroshift II de bunu kanıtladı diyebilirim. Kardeşimin bilgisayarına aldım, AM4 5800x işlemci var. Hydroshift II LCD 360TL R23'de 13k points, Artic 3 Pro 360mm 15.200 point, yaklaşık %15 fark. Ayrıca skor bunu diyor ama sıcaklıklar daha stabil, daha sabit, oturgan.

Geri