loewry
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,142
Diğer parçaları kısıp 9070xt almaya bak işlemci harici işlemcini 8 fazda beslerBen ilerde fiyatlar düştüğünde düşünüyorum Rami belki bir 32 GB ararım 48 GB olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam işlemci anakarti yüksek tutmanın sebebi hem uzun ömürlü olması hemde ilerki zamanlarda bir daha işlemci değiştirmek istemiyorum bide CS gibi işlemciye bağımlı olan bir oyun oynuyorum bu işlemci beni en az 5 yıl götürür anakartta işlemciyi besleyebilecek olarak 15 Fazlı seçtim şuanda R7 9800x3d bile koysam bile bu anakart bu işlemciyi besler + olarak biraz kablo takıntım da var mesela anakart olarak Asus tuf gaming b850 anakart alsam bile kablolar her tarafı kaplamış olacak ama bu anakarti alırsam öz olduğu için girişler arka tarafta kablo kirliliğini %90 civarında azaltıyor tek ekran kartının kablosu dışarıda olacak onuda bir şekilde duzeltebilirim
Hocam ben zaten kasayı kistim alacağım kasada MSI MAG 100r kasa pz
Sebebini belirteyim bana hak verirsiniz ben genellikle CS2 gibi oyunlar oynuyorum arada belki bir hikayeli oyun girerim yani bu işlemci ve bu ekran kartı combosu beni 400 FPS altına düşürmez amacında zaten bu
Hocam tüm araştırmalar sonucunda arkadaş tavsiyeleriylede forumda açtığım konulardada bana evo modeli daha iyi dendi
Anladım hocam sizin söylediginiz SSD makul geldi alabilirim