🔥İndirim 8 GÜN DEVAM EDEN HAVİT İNDİRİMİ

lolbagimlisi

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
19
HAVİT 8 Mart için indirim yapmış 18'ine kadar devam edicek baya ürün var indirimler de sağlam ilgilisine duyurulur.

Ben havitten bir tane mouse aldım acayip kötüydü ya bilmiyorum belki o modelin sorunudur ama beğenmedim

Havitin ürünler genel anlamda kalitesiz. Mouse kulaklık hoparlör bi çok ürününü denedim
ben şanslı cıktım sanırım kulaklık ve 360mm sıvı soğutma aldım 1 yıl olcak hala kullanıyorum ucuzken iş yapıyo ben 2k ya almıştım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben şanslı cıktım sanırım kulaklık ve 360mm sıvı soğutma aldım 1 yıl olcak hala kullanıyorum ucuzken iş yapıyo ben 2k ya almıştım
kulaklıkta aynı 800 e gelmişti ama pahalı ise kesinlikle kaçının mesela 4k indirimde klavye koymuş hayatta buna vermem o paraya

havit fason üretim çinden geliyor logoyu basıyor sürüyor piyasaya onun için zort
Hangi marka değil? (Büyük markalardan bahsetmiyorum, "çin" ürünü olanlar)
Kalite olarak kötü havit.

İndirim de hikaye. TWS984 Kulaklık 499 TL %44 indirim görünüyor. Şimdi trendyoldan 399 a aldım. (Neden aldın derseniz oğlan şarj göstergeli kulaklık istiyordu, en uygun alternatif buydu.)

4 modlu yazan fareyi almayı düşünmeyin bile, kronik sorunlu ürün. İade için de çok uğraştırıyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,195,722
Üyeler
189,914
Son üye
gkhan92
Geri