7800X3D uyumlu hovcam, üst segment değil sadece onu düzelttim sorun yaşamazsınız.Aldım arkadaşlar 7800x3d işlemci de yolda bunlar uyumlu dedi gpt değil mi yoksa
7800X3D uyumlu hovcam, üst segment değil sadece onu düzelttim sorun yaşamazsınız.Aldım arkadaşlar 7800x3d işlemci de yolda bunlar uyumlu dedi gpt değil mi yoksa
Uyumlu kardeşim ama o işlemci için yeterli kalmayabilir. Tam performans açısından.Aldım arkadaşlar 7800x3d işlemci de yolda bunlar uyumlu dedi gpt değil mi yoksa
gayet dolu bir anakart , x3d ler içinde gayet iyi Vrm sayısı da toplam 16 . bu fiyata ATX olması da en büyük özelliğiÜst segment kesinlikle değil de iş görür X3D harici için çok yeterli X3D için de orta seviye
Anakart orta segment hocam, üst segment değil. ATX olarak orta segment zaten.gayet dolu bir anakart , x3d ler içinde gayet iyi Vrm sayısı da toplam 16 . bu fiyata ATX olması da en büyük özelliği
anakarti chipsetine göre degerlendir. b650 icin cok cok iyi dolulukta bir kart bu.Anakart orta segment hocam, üst segment değil. ATX olarak orta segment zaten.
evet fiyatına baktınız mı hocamAnakart orta segment hocam, üst segment değil. ATX olarak orta segment zaten.
Senin sistemin Drop sorunu vardı sanırım çözebildin mi hocamz 790 da 6k ya geldi en azından ddr5 ten kurtulmuş oldum nasip valla :d
İkiside am5..Aldım arkadaşlar 7800x3d işlemci de yolda bunlar uyumlu dedi gpt değil mi yoksa
amd belasından kurtulunca düzeldiSenin sistemin Drop sorunu vardı sanırım çözebildin mi hocam
Senin bence anakartda sorun vardı ama neyse düzelmesine sevindimamd belasından kurtulunca düzeldi![]()