🔥İndirim Razer BlackWidow V4 X 2699 TL

kuyt5252

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
51
klavyede razerin green switchleri var model olarak sorunlu bi model midir bilmiyorum ama fiyatı razer klavyelere göre uygun geldi gerçek bi indirim gibi duruyo yani yeni klavye almayı düşünen arkadaşlar değerlendirebilir

8000hz manyetik cart curt klavyeler var onlar mı iyi bunlar mı iyi şimdi

bu paralara manyetik switch vermiyorlar mı ben almazdım eğer tam profil lazım değilse.

Alan kişilerin yorumlarına baktım, 2-3 ay sonra basmama, tutukluk gibi sorunlar yaşamışlar, 1 kişi'de değil alanların yarısı böyle yorumlar yapmış.

Razer seven biri olarak tavsiye ederim fakat... Hotswap olmayışı ve sadece kablolu oluşu en kötü yönlerinden biri bence o fiyat bandına full değil ama %75 Aula F75 tercih edilebilir diye düşünüyorum. Pro modeli hariç hepsini kullandım razer blackwidow v3 - v4x - v4 .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alan kişilerin yorumlarına baktım, 2-3 ay sonra basmama, tutukluk gibi sorunlar yaşamışlar, 1 kişi'de değil alanların yarısı böyle yorumlar yapmış.
evet yaşanabiliyor amazon depodan v4x ve v4 aldım hepsinde aynı durum mevcuttu

Razer seven biri olarak tavsiye ederim fakat... Hotswap olmayışı ve sadece kablolu oluşu en kötü yönlerinden biri bence o fiyat bandına full değil ama %75 Aula F75 tercih edilebilir diye düşünüyorum. Pro modeli hariç hepsini kullandım razer blackwidow v3 - v4x - v4 .
bencede f75 veya f87 pro alınabilir o paraya

Yıl 2026 ve green switch, yok abi kafa ütüler

kesinlikle tavsiye ederim Aula F75 milli klavyemiz olmuştu bir aralar temu zamanı :D
f87 aldım 2400 e 3 gün önce uzun zaman önce f75 temu indirimini görmüştüm ama almadım 3 basamaklı bir fiyatı vardı sanırım baya ucuzdu :D

Yıl 2026 ve green switch, yok abi kafa ütüler
o daktilo gibi ses ah ah beni benden alıyor :D

f87 aldım 2400 e 3 gün önce uzun zaman önce f75 temu indirimini görmüştüm ama almadım 3 basamaklı bir fiyatı vardı sanırım baya ucuzdu :D
aula f75 f87 f99 f108 pro sanırım neredeyse tam klavye sanırım fiyatlarına değer bence

o daktilo gibi ses ah ah beni benden alıyor :D

aula f75 f87 f99 f108 pro sanırım neredeyse tam klavye sanırım fiyatlarına değer bence
bencede değer f87 TKL boyutta yani %80 sanırım, %60 klavyelere hiç ısınamadım zaten işim olmaz fps oynamıyorum ben apex 3 tkl den geçtim buna devrim yaşadım

Acayip sesli bir klavye. Bu klavyeyi bi ara kullandım gürültü sebebiyle kapıya polis geldi :LOL:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,196,290
Üyeler
190,006
Son üye
Gamermarktntaaaa
Geri