Evinde robot süpürge kullanıp memnun olan var mıdır ? ( Kedi-köpek var evde )

Reaksiyon skoru
49
ARKADAŞLAR EVİNDE KULLANIPTA MEMNUN OLANLAR YAZABİLİRSE SEVİNİRİM. BEBEĞİMİZ OLACAĞI İÇİN ROBOT SÜPÜRGE ALMAK İSTİYORUZ EV SÜREKLİ TEMİZ VE TOZSUZ OLSUN.
KULLANAN VARSA PAYLAŞIRSA ÇOK SEVİNİRİM

Ben tek yaşıyorum 3+1 evi temizlemek zor oluyor robot süpürge elim ayağım oldu valla çok verim aldım.Detay temizlik kadar iyi temizlemese de çoğu noktayı güzel temizliyor.

ARKADAŞLAR EVİNDE KULLANIPTA MEMNUN OLANLAR YAZABİLİRSE SEVİNİRİM. BEBEĞİMİZ OLACAĞI İÇİN ROBOT SÜPÜRGE ALMAK İSTİYORUZ EV SÜREKLİ TEMİZ VE TOZSUZ OLSUN.

Teyzeme kuzenlerim almıştı. Kendisi çok memnun ama ne marka kullanıyorlar bilmiyorum.

Roborock tavsiye ediyorlar. Kardeşim ve teyzem kullanıyor.

Günlük bir tur atsa yeterli oluyormuş. Bir sürü modeli var. Detaylı araştırmak gerekiyor. Ama bu markayı çok öven duydum.

Mükemmel bir şey Xioami mi robot kullanıyorum bundan öncede roborock vardı

xiaomi al şuan evde annemin 2 tane marabası var biri roborock biri xiaomi. xiaomiden çok memnun onun yerine roborock almıştık su çöp haznesi falan var daha gelişmiş ama dolaptan geri xiaomi ye de çıkardı daha iyi süpürüyo diyo. kesinlikle çöpünü kendi boşaltan hazneli bişe al yoksa bayarsın

xiaomi al şuan evde annemin 2 tane marabası var biri roborock biri xiaomi. xiaomiden çok memnun onun yerine roborock almıştık su çöp haznesi falan var daha gelişmiş ama dolaptan geri xiaomi ye de çıkardı daha iyi süpürüyo diyo. kesinlikle çöpünü kendi boşaltan hazneli bişe al yoksa bayarsın
Teşekkürler dostum

bütçeniz ne ben bayadır araştırıyorum kendim ecovacs t80s aldım size de bütçenize göre öneri yapabilirim

Bende Dreame X40 Ultra modeli var hocam, 1 yıldır kullanıyorum. Premium model özellikleri vs konusunda, öneririm.

Cihazı almadan önce her hafta pazar günleri temizlik maceramız vardı artık 3-4 haftada bir toz alıyoruz sadece :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,196,095
Üyeler
189,968
Son üye
Börteçine
Geri