2 metre 100W altı güçte daha uygun fiyatlı bir kablo bulamadım. Uzunluğu yeterliyse 1.5 metre 60W Mcdodo kablo 200 TL.2m, örgü ama daha düşük watt var mı 45w da yeter
İndirimde şarj aleti ve kablo görürsem alıp yakınlarıma hediye ediyorum. Siz de deneyin. Bu sayede boşuna almış gibi hissetmezsiniz.Aynı fikirdeyim 1 ay içerisinde 3 adaptör bu 6.kablo alışım. Yeter
Öyle yapıyorum zaten de bu forum yüzünden para kalmadı artık bittik tükendikİndirimde şarj aleti ve kablo görürsem alıp yakınlarıma hediye ediyorum. Siz de deneyin. Bu sayede boşuna almış gibi hissetmezsiniz.![]()
17 pro max için kullanacam yeterli olur sanırım60w ve altı kablolar 5a taşıyamıyor dikkat edin. 45w ile şarj olan telefonlar 3a üstü çektiğinden 100w kablo lazım. 60w veren kablolar 20v 3a ile veriyor. Çöp yani. 5a taşıyamayan marka kaliteli kablo almayın. Samsung PPS 2.0 süper hızlı şarj yani 5a kablo istiyor.
Galaxy S25, Galaxy Tab S11 serisi ve sonraki modellerde SFC2.0 45W için 60W/ 3A kablo uygun.60w ve altı kablolar 5a taşıyamıyor dikkat edin. 45w ile şarj olan telefonlar 3a üstü çektiğinden 100w kablo lazım. 60w veren kablolar 20v 3a ile veriyor. Çöp yani. 5a taşıyamayan marka kaliteli kablo almayın. Samsung PPS 2.0 süper hızlı şarj yani 5a kablo istiyor.
| Şarj Modu | Maksimum Güç |
| Süper... |
60W 3A kablo bile fazlasıyla yeterli olur.17 pro max için kullanacam yeterli olur sanırım
Cidden iyi fiyat. Teşekkürler.Ekranlısı 1m olanı 224 TL
Baseus Display Hızlı Şarj Kablosu Type-C to Type-C 100W, 1m, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Baseus Display Hızlı Şarj Kablosu Type-C to Type-C 100W, 1m, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Yetmedi ekranlısını paylaşmışlar onu da aldımİndirimde şarj aleti ve kablo görürsem alıp yakınlarıma hediye ediyorum. Siz de deneyin. Bu sayede boşuna almış gibi hissetmezsiniz.![]()
Benim de elim bir sepet tuşuna gitti. Sonra Type-C test cihazım olduğunu hatırlayınca vazgeçtim.Yetmedi ekranlısını paylaşmışlar onu da aldım![]()