Öneri Sisteme Anakart tavsiyesi

Reaksiyon skoru
4
Bütçe
10000
Selamlar.

7800x3d
ASRock Taichi 9070xt 0c
Kioxia Exceria plus G4 gen5 2tb
Ocypus Delta L36
Fsp vita gm 850 gold
32gb 6000mhZ cl30 hiper venom
Revenge supernova 7argb

Bu sistem için ATX, beyaz , wifi ve Bluetooth olan , uzun zaman kullanabileceğim anakart önerir misiniz ?
Bütçe 10k.
MSI b850 gaming plus wifi6e düşünüyorum. Daha iyi önerisi olan varsa lütfen yardımcı olsun. Teşekkürler

Selamlar.

7800x3d
ASRock Taichi 9070xt 0c
Ocypus Delta L36
Fsp vita gm 850 gold
Revenge supernova 7argb

Bu sistem için ATX, beyaz , wifi ve Bluetooth olan , uzun zaman kullanabileceğim anakart önerir misiniz ?
Bütçe 10k.
MSI b850 gaming plus wifi6e düşünüyorum. Daha iyi önerisi olan varsa lütfen yardımcı olsun. Teşekkürler

butce arttırabiliyorsan cok hos bu

buda guzeldir ama diğeri daha yakkısıklı

taichi 9070xt almadıysan

buda cok guzel

Selamlar.

7800x3d
ASRock Taichi 9070xt 0c
Ocypus Delta L36
Fsp vita gm 850 gold
Revenge supernova 7argb

Bütçe 10k.

matx düşünürsen

Teşekkürler Güzelmiş ama anakart dışında tüm parçaları aldım. Onerdigin anakart 15k almam için biraz beklemem lazım. Şu an 10k verebiliyorum ve degmeyecekae 5k vermeyeyim , Sadece oyun için topluyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

matx düşünürsen
Güzel ama ATX istiyorum sağolun.

MSI dan neden daha iyi hocam önerdiğiniz gigabyte anakart ?

Senin yazdığın anakart da olur arkadaslarin önerdiği gigabyte modelleri de. B850 cipsetli hepsi kesene uyani al

Teşekkürler Güzelmiş ama anakart dışında tüm parçaları aldım. Onerdigin anakart 15k almam için biraz beklemem lazım. Şu an 10k verebiliyorum ve degmeyecekae 5k vermeyeyim , Sadece oyun için topluyorum.

Güzel ama ATX istiyorum sağolun.

MSI dan neden daha iyi hocam önerdiğiniz gigabyte anakart ?

hocam performans olarak attıklarımdan bi kayıp yaşamazsın hepsi güzel anakartın tipine ve bütçene göre alacaksın kısaca

Geri