2.el Xfx Qıck 308 6600xt alınır mı

albono

80+
Reaksiyon skoru
35
Arkadaşlar merhaba bu kart hakkında bilgisi olanlar fikrini belirtirse çok sevinirim ısınması uzun vadede kullanımı sorunsuzluk durumu vs çok teşekkür ederim iyi akşamlar

fiyatı uygunsa alınır ben 3 yıldır 6600 kullanıyorum memnunum

fiyatı uygunsa alınır ben 3 yıldır 6600 kullanıyorum memnunum
Hocam bir sorum olacaktı Furmark testi arkadaş 0x msaa da attı 8x demi olması lazım çok fark eder mi 15dk 75 derece sizce nasıl yanıtınız içinde teşekkür ederim

furmarkın fotoğrafını atsan daha güzel olur bir fiyat önemli

Ekler

• IMG_9AE5B2680FA1-1.webp
    IMG_9AE5B2680FA1-1.webp
    106.9 KB · Hit: 31
fiyatta biraz daha kırdırırsan güzel olur bi macun yenilemesi istiyor

fiyatta biraz daha kırdırırsan güzel olur bi macun yenilemesi istiyor
Hocam fiyat daha indiremem maalesef ama içi açılmamış benimde aklıma direk dediğiniz geldi macunu yenilersem çok iyi olur diye hocam sizin görüşünüz nedir değerler nasıl

Hocam fiyat daha indiremem maalesef ama içi açılmamış benimde aklıma direk dediğiniz geldi macunu yenilersem çok iyi olur diye hocam sizin görüşünüz nedir değerler nasıl
değerler yüksek macun yenilenmesi lazım işte

Yapabiliyorsan MX7 yapamıyor isen MX6 ile macunu yenilersin iyi ayara gelir ya

Yapabiliyorsan MX7 yapamıyor isen MX6 ile macunu yenilersin iyi ayara gelir ya
Hocam öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim normalde 6600 bakıyordum böyle bir fırsat gelince kaçırmayayım dedim test değerlerindende anlamayınca bilenlere sorayım dedim hocam sizin görüşünüz nedir değerler olsun kart olsun fiyat performans olsun teşekkür ederim yeniden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,597
Üyeler
190,398
Son üye
hammAAA
Geri