Hocam bir sorum olacaktı Furmark testi arkadaş 0x msaa da attı 8x demi olması lazım çok fark eder mi 15dk 75 derece sizce nasıl yanıtınız içinde teşekkür ederimfiyatı uygunsa alınır ben 3 yıldır 6600 kullanıyorum memnunum
Hocam şöyle fiyat 6700e falan geliyor kutulufurmarkın fotoğrafını atsan daha güzel olur bir fiyat önemli
Hocam fiyat daha indiremem maalesef ama içi açılmamış benimde aklıma direk dediğiniz geldi macunu yenilersem çok iyi olur diye hocam sizin görüşünüz nedir değerler nasılfiyatta biraz daha kırdırırsan güzel olur bi macun yenilemesi istiyor
değerler yüksek macun yenilenmesi lazım işteHocam fiyat daha indiremem maalesef ama içi açılmamış benimde aklıma direk dediğiniz geldi macunu yenilersem çok iyi olur diye hocam sizin görüşünüz nedir değerler nasıl
Anladım hocam anormal bir şey yok yani değil mi ilk defa 2.el alıyorum ondan bu kadar sordumdeğerler yüksek macun yenilenmesi lazım işte
yanlış görmüyorsam %38 fanda 74 75 derecede çalışıyor kart? zaten 2 fanlı kart soğutması çok yok bence dereceler okey.değerler yüksek macun yenilenmesi lazım işte
3 fanlı hocamyanlış görmüyorsam %38 fanda 74 75 derecede çalışıyor kart? zaten 2 fanlı kart soğutması çok yok bence dereceler okey.
Yapabiliyorsan MX7 yapamıyor isen MX6 ile macunu yenilersin iyi ayara gelir yaHocam fiyat daha indiremem maalesef ama içi açılmamış benimde aklıma direk dediğiniz geldi macunu yenilersem çok iyi olur diye hocam sizin görüşünüz nedir değerler nasıl
Hocam öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim normalde 6600 bakıyordum böyle bir fırsat gelince kaçırmayayım dedim test değerlerindende anlamayınca bilenlere sorayım dedim hocam sizin görüşünüz nedir değerler olsun kart olsun fiyat performans olsun teşekkür ederim yenidenYapabiliyorsan MX7 yapamıyor isen MX6 ile macunu yenilersin iyi ayara gelir ya