Yardım 7800x3d ye hangi sıvı soğutma?

dızciii

80+ Silver
Reaksiyon skoru
743
sistemim imza kısmında tam yazıyo. 7800x3d de thermalrigt peerless assassin 120 black kule tipi soğutucu kullanıyorum. ses konusuna biraz takığım. kasada ekran kartı ve kule tipindeki fanları saymazsak 9 fan var. sessiz çalışması için endorfy fluctus fanlar aldım. devrini de biraz kıstım ve baya da sessiz. ama işlemci biraz sıcak çalışıyo bu sefer. boşta 44-45 chrome açınca 47 lere geliyo. ekran kartı 40 ı geçmiyo ama işlemci biraz gözüme batıyo. 360 lık bi sıvı soğutma alsam daha sessiz ve daha serin mi olur acaba. kule tipinden anlarım ama sıvı soğutma hiç kullanmadım bilgim yok. sadece pompa sesi sorunu da olduğunu duydum. sessiz çalışan serin tutacak bişe bilen var mı. kasam msi mag pano 130r mlg edition 360mm destekliyo

ocypus delta 360 kullanıyorum yeterli oluyor

ocypus delta 360 kullanıyorum yeterli oluyor
ses olarka nasıl fanları çok sesli mi veya pompa sesi var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bide imza kısmında 5600 yazıyo stok soğutucuyla bile soğutuluyo 7800x3d ile aynı değil

aynı işlemci ile bunu kullanıyorum yeni aldım, boşta 40 derece stres testinde %100 de 63-65 derece. Pompa sesi sıfır fan sesi güzel sessiz.
dün indirimdeydi 3350 ye aldım ben bugün bitmiş.
bütçe varsa bunun 360mm olanını da alabilirsin indirimde 5200 tl şuan amazonda.

aynı işlemci ile bunu kullanıyorum yeni aldım, boşta 40 derece stres testinde %100 de 63-65 derece. Pompa sesi sıfır fan sesi güzel sessiz.
dün indirimdeydi 3350 ye aldım ben bugün bitmiş.
bütçe varsa bunun 360mm olanını da alabilirsin indirimde 5200 tl şuan amazonda.
benimde dikkatimi çekti siyah 360mm olanına bakabilirim. msi fanları kasadakiler en azından çok sesli çalışıyodu ondan emin olamadım sadece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bide benim beklediğim sessizlik kasa 30db i geçmeyecek. harbi sıfır ses yani boşta ve chrome da tabi

sistemim imza kısmında tam yazıyo. 7800x3d de thermalrigt peerless assassin 120 black kule tipi soğutucu kullanıyorum. ses konusuna biraz takığım. kasada ekran kartı ve kule tipindeki fanları saymazsak 9 fan var. sessiz çalışması için endorfy fluctus fanlar aldım. devrini de biraz kıstım ve baya da sessiz. ama işlemci biraz sıcak çalışıyo bu sefer. boşta 44-45 chrome açınca 47 lere geliyo. ekran kartı 40 ı geçmiyo ama işlemci biraz gözüme batıyo. 360 lık bi sıvı soğutma alsam daha sessiz ve daha serin mi olur acaba. kule tipinden anlarım ama sıvı soğutma hiç kullanmadım bilgim yok. sadece pompa sesi sorunu da olduğunu duydum. sessiz çalışan serin tutacak bişe bilen var mı. kasam msi mag pano 130r mlg edition 360mm destekliyo

performans mi estetik mi ekrali mi veya

performans mi estetik mi ekrali mi veya
ekran istemiyorum zaten turzx 8.8" ekranım var. rgb de olmayabilir sistemde rgb kullanmıyorum fark etmez yani. 2 önceliğim var gerisini umursamıyorum. sessiz çalışması ve serin çalışması. pompa sesi oluyomuş ayrıyeten fan sesi de var tabi ikisinde de tam sessizlik istiyorum. sıcaklık olarak da şuan boşta 44-45 derce chrome da hem forum hem dizi film falan aynı anda açıyorum o zaman da 46-47 dercdelerde takılıyo yükse 70 i görmüyo bu değerlerin altına inmek istiyorum özellikle boşta

arctıc liquid freezer ııı pro 360
bana bunu önerdiler aynı işlemcideyim. arctıc liquid freezer ııı pro 360 bunu alacağım sanırım performans odaklı ve ses seviyesi de üzmezmiş.

https://www.hepsiburada.com/msi-mag...lock-sivi-islemci-sogutucusu-p-HBCV00005X9G3H

bunu al git

ekran istemiyorum zaten turzx 8.8" ekranım var. rgb de olmayabilir sistemde rgb kullanmıyorum fark etmez yani. 2 önceliğim var gerisini umursamıyorum. sessiz çalışması ve serin çalışması. pompa sesi oluyomuş ayrıyeten fan sesi de var tabi ikisinde de tam sessizlik istiyorum. sıcaklık olarak da şuan boşta 44-45 derce chrome da hem forum hem dizi film falan aynı anda açıyorum o zaman da 46-47 dercdelerde takılıyo yükse 70 i görmüyo bu değerlerin altına inmek istiyorum özellikle boşta

soğutma performansı guzel

soğuıtması güzel ama sorun fanları ve pompası çok sesli. fanlar 2800 3000 rpm de dönen seçenekler benim için çok sesli
buna bakıyorum db leri baya düşük

soğuıtması güzel ama sorun fanları ve pompası çok sesli. fanlar 2800 3000 rpm de dönen seçenekler benim için çok sesli
buna bakıyorum db leri baya düşük

fiyatına gore 10 numero 3300 rpmde pompası varişini gorur bu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,963
Üyeler
189,952
Son üye
jaimelannister53
Geri