Ram uzmanları bakabilir mi?

Hocam tek farkı amd sistemlerde pc açılışında anakart önce expo yu görmeyi bekliyor. (intelde de xmp) Sen bu rami pcye taktığında pcnin ilk startında amd önce expoyu okumaya çalışacağı ve expoyu bulamayacağı için otomatik olarak ufak bir tarama yapıp sistemdeki ramleri tanımaya çalışır. Bu sadece açılışı expo ramlere göre yavaşlatabilir fakat pc açıldıktan sonra hiçbir fark kalmaz. Eğer bu ramler senin için uygun fiyatlıysa ve almak istiyorsan, boot süresinin bir tık uzaması önemli değil diyorsan hiç düşünme al.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Hocam tek farkı amd sistemlerde pc açılışında anakart önce expo yu görmeyi bekliyor. (intelde de xmp) Sen bu rami pcye taktığında pcnin ilk startında amd önce expoyu okumaya çalışacağı ve expoyu bulamayacağı için otomatik olarak ufak bir tarama yapıp sistemdeki ramleri tanımaya çalışır. Bu sadece açılışı expo ramlere göre yavaşlatabilir fakat pc açıldıktan sonra hiçbir fark kalmaz. Eğer bu ramler senin için uygun fiyatlıysa ve almak istiyorsan, boot süresinin bir tık uzaması önemli değil diyorsan hiç düşünme al.
Zamanında çok araştırmadan almıştım şimdi malum fiyatlardan yenileyemiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilgin için teşekkür ederim

Zamanında çok araştırmadan almıştım şimdi malum fiyatlardan yenileyemiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilgin için teşekkür ederim
Eğer zaten satın aldıysan kesinlikle değiştirmene gerek yok :) gönül rahatlığıyla tak kullan. İstersen farklı kullanıcıların yorumlarına da bak ama dediğim gibi pc açıldıktan sonra ramlerin gücünün köküne kadar kusursuz kullanırsın.

Eğer zaten satın aldıysan kesinlikle değiştirmene gerek yok :) gönül rahatlığıyla tak kullan. İstersen farklı kullanıcıların yorumlarına da bak ama dediğim gibi pc açıldıktan sonra ramlerin gücünün köküne kadar kusursuz kullanırsın.
Belki aynı kalitede benim gibi yanlış alıp değiştiremeyen biri yazar da takaslarız😀😀

Benim tam expo arkadaşla aynı sistem var ama geç açılıyo yine

aynı ramlar bendede var. 7700x ile kullanıyorum. sıkıntı olmuyor. geç açılma olayı biostan bi ayardan kaynaklı. oradan düzeliyor .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,095
Üyeler
189,968
Son üye
Börteçine
Geri