17e tartışmaya kapalıSizce hangisi daha mantıklı? 17e de işlemciye pil daha iyi ama 16 nın da ekran ve kamerası daha iyi sanırım.
tartışmaya kapalı falan değil17e tartışmaya kapalı
Her ikisini dışarıda yan yana koyarsanız aynı ekran olmadığını fark edersinizekran birebir aynı. 17enin tek farkı magsafe olması ve işlemcinin bir tık daha iyi olması onun haricinde hiçbir fark yok. Valla ben şahsen 16e kullanıyorum bana gelişi 33k ve aşırı memnunum. Şu an da 38kya yaklaşık bulunabiliyor 16e. ancak 17e nin fiyatı 50k ve bence kesinlikle bu fiyat farkına değecek bi fark yok arada. Kısaca 16e tavsiye ederim magsafe çok çok önemli değilse. Zira magsafe desteği de kılıfla sağlanabiliyor.
Peki sence 15k fiyat farkına değer mi ? bence değmez 17e dinamik ada 120hz vs gibi özellikler olsa ekranda evet haklısın ama ikisi de çentikli yapıda dolayısıyla yanyana koyduğunda 15.000 TL edecek bi ekran farkı bulunmuyor.tartışmaya kapalı falan değil
Her ikisini dışarıda yan yana koyarsanız aynı ekran olmadığını fark edersiniz
beklentiye göre değişir, ben de 16e kullanıyorum, bana yetiyor, ilk aldığımda beklediğimden daha iyi olduğunu görmüştüm sanırım kendimi çok kötüsüne alıştırmıştım ama kamerası falan benim için yeterliydi.Peki sence 15k fiyat farkına değer mi ? bence değmez 17e dinamik ada 120hz vs gibi özellikler olsa ekranda evet haklısın ama ikisi de çentikli yapıda dolayısıyla yanyana koyduğunda 15.000 TL edecek bi ekran farkı bulunmuyor.
Telefonda vergi çok maalesef de yapacak bir şey yok ona da, umarım ilerde bir düzenleme yaparlar diye ummaktan başka çare yok…beklentiye göre değişir, ben de 16e kullanıyorum, bana yetiyor, ilk aldığımda beklediğimden daha iyi olduğunu görmüştüm sanırım kendimi çok kötüsüne alıştırmıştım ama kamerası falan benim için yeterliydi.
Diğer yandan TR'de hiçbir şey parasını hak etmiyor, çünkü birileri "o ne gardaş yarısını da bana ver" diyor...
TR fiyatı konusunda sizinle hemfikirim maalesef kendimizle birlikte başkasına da aynı telefondan alıyoruz. Şahsen 16e bana da yetiyor geniş açı aramadığımdan dolayı fp olarak apple sınıfında güzel bi telefon olduğu kanaatindeyim. Ancak 17e geçmeye değer mi eğer ekran 120hz ve dinamik ada olsaydı kesin geçerdim ama ekranlar aynı kameralar bataryalar her şey aynı tek fark magsafe var ve işlemci daha iyi değer mi bence değmez.beklentiye göre değişir, ben de 16e kullanıyorum, bana yetiyor, ilk aldığımda beklediğimden daha iyi olduğunu görmüştüm sanırım kendimi çok kötüsüne alıştırmıştım ama kamerası falan benim için yeterliydi.
Diğer yandan TR'de hiçbir şey parasını hak etmiyor, çünkü birileri "o ne gardaş yarısını da bana ver" diyor...
Valla 16 diyen de var 17e diyen de var kim neye göre dedi anlamadım17e tartışmaya kapalı
16 tutmadı 60hz den kaynaklı üstüne eski model ve pahalı 17e hem yeni model hemde direkt 256 gb geliyor ve daha uygun daha güncel donanım ve ram miktarı ile geliyorValla 16 diyen de var 17e diyen de var kim neye göre dedi anlamadım
Kafana göre seç ikisi de üzmez mi denir ya da genelleme yaparak?