baska forumlara gidip ugrasmaya gerek yok gercekten. ben baska forumda ilan actim @Bet' arkadasimizla yine birbirimizi bulduk orada. donduk bu forumda tamamladik ticaretiben de gelen oyun kodunu satacağım arkadaşlar. başvuruyu bugün yaptım henüz gelmedi. kod almak isteyen varsa pm atsın kod geldiğinde haberleşelim.
evet hocam normal kod geldiğinde mailinizden kodu alıp gamesplanete giriş yapın ve oradan sepetinize oyunu ekleyip kodu girin oyun 0 usd olacak ordan steam key olarak satın alacaksınız daha sonrasında steame ekleyebilirsiniz oyunuArkadaşlar selam. Ben de fareyi ayın 9'unda aldım; 10'unda ise İncehesap'ın mail yoluyla gönderdiği faturayı kullanarak başvurumu tamamladım. Şu an sistemde 'manuel kontrol' aşamasında görünüyor ve kod henüz tarafıma ulaşmadı. Sizde de süreç bu şekilde mi ilerledi, bu manuel kontrol yazısı normal mi?
Hocam bu link üzerinden denermisin zaten steam key verecek kendi hesabına ekleyeceksinSelamlar kodu aldım ama gamesplanet şu uyarıyı veriyor: Will not activate in your region!
Ben bunu türkiyede aktif edebilir miyim ?
Hocam ekran kartınız ne ? Eğer 5070 ve üzeri bir kartsa kod satabilirim size.Satan olursa bende alabilirim.
Maalesef 4070.Hocam ekran kartınız ne ? Eğer 5070 ve üzeri bir kartsa kod satabilirim size.