🔥İndirim Asus Rog Harpe Ace Mini 3379TL (Resident Evil Requiem Hediyeli!)

ben de gelen oyun kodunu satacağım arkadaşlar. başvuruyu bugün yaptım henüz gelmedi. kod almak isteyen varsa pm atsın kod geldiğinde haberleşelim.

ben de gelen oyun kodunu satacağım arkadaşlar. başvuruyu bugün yaptım henüz gelmedi. kod almak isteyen varsa pm atsın kod geldiğinde haberleşelim.
baska forumlara gidip ugrasmaya gerek yok gercekten. ben baska forumda ilan actim @Bet' arkadasimizla yine birbirimizi bulduk orada. donduk bu forumda tamamladik ticareti :). alici ve satici arkadaslara hayirli olsun simdiden.

amazondan alan arkadaslar kodlar sorunsuz geliyor. aklinizda suphe varsa silebilirsiniz. benim amazondan olan siparisime dair kod sorunsuz teslim edildi.

Son düzenleme:
Arkadaşlar selam. Ben de fareyi ayın 9'unda aldım; 10'unda ise İncehesap'ın mail yoluyla gönderdiği faturayı kullanarak başvurumu tamamladım. Şu an sistemde 'manuel kontrol' aşamasında görünüyor ve kod henüz tarafıma ulaşmadı. Sizde de süreç bu şekilde mi ilerledi, bu manuel kontrol yazısı normal mi?

Ben hiç sisteme bakmadım, başvurudan tam 5 gün sonra kod geldi maile. Bu arada sanırım bir adet kod elimde kalacak kullanmayacağım, onun için nerede ilan açıyoruz acaba bilgisi olan var mı?

Selamlar kodu aldım ama gamesplanet şu uyarıyı veriyor: Will not activate in your region!
Ben bunu türkiyede aktif edebilir miyim ?

Arkadaşlar selam. Ben de fareyi ayın 9'unda aldım; 10'unda ise İncehesap'ın mail yoluyla gönderdiği faturayı kullanarak başvurumu tamamladım. Şu an sistemde 'manuel kontrol' aşamasında görünüyor ve kod henüz tarafıma ulaşmadı. Sizde de süreç bu şekilde mi ilerledi, bu manuel kontrol yazısı normal mi?
evet hocam normal kod geldiğinde mailinizden kodu alıp gamesplanete giriş yapın ve oradan sepetinize oyunu ekleyip kodu girin oyun 0 usd olacak ordan steam key olarak satın alacaksınız daha sonrasında steame ekleyebilirsiniz oyunu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Selamlar kodu aldım ama gamesplanet şu uyarıyı veriyor: Will not activate in your region!
Ben bunu türkiyede aktif edebilir miyim ?
Hocam bu link üzerinden denermisin zaten steam key verecek kendi hesabına ekleyeceksin

Son düzenleme:
IMG_1684.webp
Bende iki gündür kod gönderildi gözüküyo ama mail gelmedi sorun mu olmuştur yoksa kodun gelmesi sürüyo mu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,117
Üyeler
189,970
Son üye
ahk4434
Geri