Çözüldü✓ 2080 SUPER BU FİYATA ALINIR MI

cebrvyl

80+
Reaksiyon skoru
3
dostlar merhaba aktif olarak rx 580 8gb kullanıyorum yükseltmek istiyorum sarı sitede aynı ilde yaşadığım birinden 2080 super dual oc ekran kartı buldum fiyatı 9.500 anlaştık ekran kartı 6 aylık garantisi duruyor sizce fiyata değer mi asus üreticisi buarada

ben olsam gıder 6700xt bulmaya calısırdım ya da 3060 ti falan

reis keşke dediğin kartlarla aynı fiyata alabilsem millet fiyat şişiriyor 12-13 diyor 9.5 sıfır ayarına garantili baya ilgimi çekti

• Beğen
Reaksiyonlar: VeVx
Hocam olabilir ama psunuz kaç watt onun masrafı olabilir

Hocam 250 watt civarında çekiyor sistem çalışabilir işlemciye göre sertifikası var mı

Hocam çalışır gibi bence kart temiz ise gayet alınır

O işlemci 2080s i besleyemez.
İŞlemciyi 5600 upgrade edip, biraz daha oara biriktirin derirm
hocam dediğiniz gibi yapacağım ekran kartından sonra elimdeki ekran kartını verip dediğiniz gibi işlemci yükseltmeyi planlıyorum

Psu yetmeyebilir çünkü o ekran kartı için en az 650w-750w öneriliyor. R5 4500 işlemci ile darboğaz da olur. Ama garantisi olan yani nispeten yeni bir 2000 serisi ekran kartı bulunabileceğini bile düşünmezdim. O manada alınabilir çünkü fiyatı da iyiymiş. Satmaya çalışırsanız eski nesil olduğu için zorlanacağınızı da hatırlatmak isterim.

Psu yetmeyebilir çünkü o ekran kartı için en az 650w-750w öneriliyor. R5 4500 işlemci ile darboğaz da olur. Ama garantisi olan yani nispeten yeni bir 2000 serisi ekran kartı bulunabileceğini bile düşünmezdim. O manada alınabilir çünkü fiyatı da iyiymiş. Satmaya çalışırsanız eski nesil olduğu için zorlanacağınızı da hatırlatmak isterim.
hocam ekonomi sağolsun halen rx 550 580 gibi kartlar rahatlıkla satılıyor

• Beğen
Reaksiyonlar: VeVx
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,196,322
Üyeler
190,012
Son üye
minder
Geri