ben alabilirim hocam uyarsa sizeHocam gelip alabilirseniz olur bana ataşehirdeyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hayırlı olsun hocam
ben alabilirim hocam uyarsa sizeHocam gelip alabilirseniz olur bana ataşehirdeyim
Hayırlı olsun hocam
İyi niyetine istinaden açıklama yapıyorum. Bu siyonist kafa öyle çalışmaz. Sana 1 liradan malı sattı mı? Peki şimdi elinde tonla deterjan var. Sen gidip yerli üründen daha alır mısın? Ne oldu yerli üreticinin satış yapmasını engelledi ucuza verdiği malla. Kim zarar gördü uzun vadede? Yine bizim üretici. O nedenle asla almayacaksın yerli malını destekliceksin. Ben fritolay marmara müdürü bir ara bizim şirkette işe başladığında ona sordum. Rakiplerini aynı bu şekilde piyasadan nasıl sildiklerini falan anlattı, sen ucuza mal aldım sanarken o senin firmalarını piyasadan siliyor.İyide güzel kardeşim hala onların tarafında değiliz. Hatta adamların aklıyla dalga bile geçiyoruz. Onlar aklınca pazarlama planı yapıyor. Bizde "Oh ne güzel mallarınıza bedavadan çöküyoruz" diyoruz. Bence bazı konularda direk düz düşünüp ezbere gitmek yerine, doğru analiz yapıp stratejik hareket etmek lazım. Böylece boykot daha etkili olacaktır.
1 liraya aldık kaç lira iade alıcaz 50 kuruş muBanabakdan iade alabilirsiniz alan arkadaşlar
hangi ilçedesinAnkara'da getir yok çıldırıyorumyaz boyu kullanırdım
Dediğine katılıyorum. Bu anlattığın stabil bir piyasada her markanın uygulayabileceği bir rekabet stratejisi. Fakat bu markalar zaten ürün kalitesine bakılmaksızın sırf "Yahudi" malı olduğu için satın alınmıyorlar. Yani istisnai bir durum var. Tonlarca ürünü bedava bile verseler, tüketicinin aklında marka itibarı değişmeyecek ve en azından sağduyulu insanlar hep yerliyi tercih edecek. Ama işin başka bir boyutunda yerli markalar, Boykot'u fırsat bilip artan talep doğrultusunda ürünlerinin fiyatlarını uçurdular ve yerli ürün fiyat dengesi bozuldu. Günün sonunda ben bir tüketiciyim ve bu fiyat dengesizliği benim bütçemi etkiliyor. Her ne kadar Boykut'u destekleyip illaki yerli ürün alsam bile bu rekabetten faydalanıp yerli ürünleri uçuk fiyattan değil, rayicinden almak isterim.İyi niyetine istinaden açıklama yapıyorum. Bu siyonist kafa öyle çalışmaz. Sana 1 liradan malı sattı mı? Peki şimdi elinde tonla deterjan var. Sen gidip yerli üründen daha alır mısın? Ne oldu yerli üreticinin satış yapmasını engelledi ucuza verdiği malla. Kim zarar gördü uzun vadede? Yine bizim üretici. O nedenle asla almayacaksın yerli malını destekliceksin. Ben fritolay marmara müdürü bir ara bizim şirkette işe başladığında ona sordum. Rakiplerini aynı bu şekilde piyasadan nasıl sildiklerini falan anlattı, sen ucuza mal aldım sanarken o senin firmalarını piyasadan siliyor.
Adresiniz gorunuyor hocam.3 tane aldım teşekkürler 2 sene yıkarım artık
Anadolu alırım hocamİstanbulda anadolu tarafında olan kardeşcanlardan lazım olan varsa 1 TL'ye vereyim ben zaten toz deterjan kullanmıyom 50 kg var evde
Hayırlı olsun hocam
Çok iyi anlattınız hocam gerçekten eline emeğine sağlıkİyi niyetine istinaden açıklama yapıyorum. Bu siyonist kafa öyle çalışmaz. Sana 1 liradan malı sattı mı? Peki şimdi elinde tonla deterjan var. Sen gidip yerli üründen daha alır mısın? Ne oldu yerli üreticinin satış yapmasını engelledi ucuza verdiği malla. Kim zarar gördü uzun vadede? Yine bizim üretici. O nedenle asla almayacaksın yerli malını destekliceksin. Ben fritolay marmara müdürü bir ara bizim şirkette işe başladığında ona sordum. Rakiplerini aynı bu şekilde piyasadan nasıl sildiklerini falan anlattı, sen ucuza mal aldım sanarken o senin firmalarını piyasadan siliyor.
Tamam yerli markalarda o zaman aynı kampanyayı yapıp siyonistlerin ürün satmasını engellesin, kaliteli ürünü var ise sonra zaten fiyatını normale çeksede kullanıcı alışınca yerli ürünü bırakmaz almaya devam eder. Boş yapmayı bir bırakmadınız gitti.İyi niyetine istinaden açıklama yapıyorum. Bu siyonist kafa öyle çalışmaz. Sana 1 liradan malı sattı mı? Peki şimdi elinde tonla deterjan var. Sen gidip yerli üründen daha alır mısın? Ne oldu yerli üreticinin satış yapmasını engelledi ucuza verdiği malla. Kim zarar gördü uzun vadede? Yine bizim üretici. O nedenle asla almayacaksın yerli malını destekliceksin. Ben fritolay marmara müdürü bir ara bizim şirkette işe başladığında ona sordum. Rakiplerini aynı bu şekilde piyasadan nasıl sildiklerini falan anlattı, sen ucuza mal aldım sanarken o senin firmalarını piyasadan siliyor.
Yıllarca adamları besledik trilyon dolarlık şirket haline getirdik. Şimdi senin ufacık firmaların onlar gibi nasıl para dağıtıcak? Bu iş kolay değil ama bir yerlerden artık başlamak gerekiyor yoksa kölelik ve sömürü asla bitmez.Tamam yerli markalarda o zaman aynı kampanyayı yapıp siyonistlerin ürün satmasını engellesin, kaliteli ürünü var ise sonra zaten fiyatını normale çeksede kullanıcı alışınca yerli ürünü bırakmaz almaya devam eder. Boş yapmayı bir bırakmadınız gitti.