ekran kartıyla bir darboğaz yapacağını sanmıyorum ama anakart olarak bilemiyeceğimmsi rx570 4gb armor oc ryzen 5 5600 ile darboğaz yaparmı anakartım da asus prime a320m-f
Yapar o ekran kartı o işlemci için çok zayıf.msi rx570 4gb armor oc ryzen 5 5600 ile darboğaz yaparmı anakartım da asus prime a320m-f
problemsiz kullanırsın anakartın son surum bıos olsun 5600 sonradan takıcaaksan goruntu vermez eski bios ilemsi rx570 4gb armor oc ryzen 5 5600 ile darboğaz yaparmı anakartım da asus prime a320m-f
işlemci evet ama ben ekran kartı düşük kalırmı diye sormuştumDarboğaz yapmaz. Rtx 4070-4070ti ya kadar yolu var işlemcinin.
biosu güncelledim teşekkürlerproblemsiz kullanırsın anakartın son surum bıos olsun 5600 sonradan takıcaaksan goruntu vermez eski bios ile
Ekran kartı elbette düşük gelecektir ama bu bir sorun teşkil etmez. Darboğaz demek işlemcinin ekran kartını besleyememesi durumunda olur. Örnek olarak o işlemciye rtx 4090 takarsınız oyunlarda %50 kullanımda kaldığını görürsünüz. Buda darboğaz olduğu anlamına gelir.işlemci evet ama ben ekran kartı düşük kalırmı diye sormuştum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
biosu güncelledim teşekkürler
anladım teşekkürler peki ekran kartı önerir misiniz? ne alınabilir acabaEkran kartı elbette düşük gelecektir ama bu bir sorun teşkil etmez. Darboğaz demek işlemcinin ekran kartını besleyememesi durumunda olur. Örnek olarak o işlemciye rtx 4090 takarsınız oyunlarda %50 kullanımda kaldığını görürsünüz. Buda darboğaz olduğu anlamına gelir.
Hiçbirşey olmaz 4070 i bile besliyor 5600msi rx570 4gb armor oc ryzen 5 5600 ile darboğaz yaparmı anakartım da asus prime a320m-f
Bütçe nedir?anladım teşekkürler peki ekran kartı önerir misiniz? ne alınabilir acaba
10000 15000 arasıHiçbirşey olmaz 4070 i bile besliyor 5600
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bütçe nedir?