Hocam fatura yok ki neyin mailini atayım ben görsel olarak?Alıntıyı görüntüle
Bence verirler kodu
Hocam fatura yok ki neyin mailini atayım ben görsel olarak?Alıntıyı görüntüle
Bence verirler kodu
fatura 16 sına kesilse dahi kabul ederler demek istedim, pazartesi günü faturanız kesilip kargoya verilir 9070xt de öyle olduHocam fatura yok ki neyin mailini atayım ben görsel olarak?
tasarımı güzel bence fakat fazla ince sadeceAbi ben anlamıyom bu inno3d nin şirkette ''abi bizim kart niye bu kadar cirkin'' diyen yok mu.Düz simsiyah yapsalar mis gibi duracak kart.Fiyat çok iyi bu arada.
[email protected] ben diablo 4 buradan istemiştim sipariş numaranı isim soyisim telefon yaz gönder maili.Arkadaşlar bir sorum var ben de şimdi kartı satın aldım da RE Requiem kampanyasına nasıl katılım sağlayabiliriz? Çünkü faturası pazartesi ancak kesilir bunun fakat kampanya pazar gecesi bitiyor ne yapabiliriz fikri olan var mı?Alıntıyı görüntüle
Ortadaki gri şerit çok bozuyor bence.Mesela beyazı çok güzel çünkü tek renk ( ondada gri şerit var ama bozmuyor görüntü olarak çünkü genel anlamda açık renk.)tasarımı güzel bence fakat fazla ince sadece
bende bakıyorum da bir şey bulamadım ya50e tamamlamak için ne alınır beyler paraf puan için
Hocam faturasız da olur diyorsanız mail yolluyorum şimdi.[email protected] ben diablo 4 buradan istemiştim sipariş numaranı isim soyisim telefon yaz gönder maili.
ben de o geçişi beğendimOrtadaki gri şerit çok bozuyor bence.Mesela beyazı çok güzel çünkü tek renk ( ondada gri şerit var ama bozmuyor görüntü olarak çünkü genel anlamda açık renk.)
Alıntıyı görüntüle
Aynı şekil siyahıda yapsalar keşke çok temiz dururmuş.
beyaz aldıysan iade etme ve fiyatını cok iyi aldın değmez bence30K dan 9070xt almıştım iade edip bunu mu alsam acaba