🔥İndirim INNO3D GeForce RTX 5070 TI X3 OC 16GB GDDR7 256Bit DLSS 4 Ekran Kartı 41.147TL

Vatan yine indirimi patlatmış.

61.700 tl ye zotac solid core oc 5080 aldım.

İnno3d 3x oc 5080 59.650 tl

Hangi model daha iyi ?

Zotac iade etmeyi düşünüyorum. Fanlarında kronik sorun var diyorlar ama 5 yıl garantili.

Ne yapayım sizce ?
iadeye değmez. biri sff biri normal. aynı model bende var fanlarda bir sorun görmedim. furmarkta bile ses yok kaldı ki cihaz ideal soğutmada %50 civarı fan kullanıyor.

.
1773523620036.webp

@TaHao

amd nin israildeki ar-ge yatırımlarını biliyor musun :D
2022 deki 50 milyar dolarlık satım alımı yaptıktan sonra israil deki mühendisleri de bünyesine kattığını.

iadeye değmez. biri sff biri normal. aynı model bende var fanlarda bir sorun görmedim. furmarkta bile ses yok kaldı ki cihaz ideal soğutmada %50 civarı fan kullanıyor.
Kaç aydır kullanıyorsun?

Hangi model daha iyi ?

Zotac iade etmeyi düşünüyorum. Fanlarında kronik sorun var diyorlar ama 5 yıl garantili.

Ne yapayım sizce ?

Inno3D X3 5080'in OC olanında Vapor Chamber var, OC olmayanda yok. Alacak olan OC olanını almalı 5080 özelinde. Solid Core OC ile denk sayılır soğutmaları. O modelde de Vapor Chamber var. Fandan şikayet edenler var dediğiniz gibi ama etmeyen de var şansa ne denk gelirse artık Zotac'ta. Eğer kutuyu açmadıysanız iade deneyebilirsiniz açtıysanız Vatan pürüz çıkarabiliyor

Downgrade değil. Yine 5080 e 5080 değiştiyorum. Ancak zotac mı daha iyi inno3d mi bilmiyorum.
Yok ben genel koştum. Sizin durumunuzda değiştirmemek daha mantıklı geliyor. 57.000 TL'yi zorlasa olur derdim ama 2.000 TL fiyat farkı için değmez gibi. Zotac modeli daha iyi soğutma ama inno3d de kötü soğutma diyeceğimiz bir seviyede değil. Giriş seviye de olsa iş görüyor.

20kk fiyat farkı bence çok ciddi bir fark kesinlikle 5070ti bana mantıklı geliyor zaten bu yüzden sipariş geçtim bende

Ama 5080 modeli ile 5070 ti modeli arasında ciddi bir fiyat farkı (20.000 TL), kabul edilebilir bir performans farkı (%11-%25) var. Çok muallakta bıraktılar.

Hangi model daha iyi ?

Ne yapayım sizce ?
zotac daha hoşuma gidiyor benim inno çok küçük geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok ben genel koştum. Sizin durumunuzda değiştirmemek daha mantıklı geliyor. 57.000 TL'yi zorlasa olur derdim ama 2.000 TL fiyat farkı için değmez gibi. Zotac modeli daha iyi soğutma ama inno3d de kötü soğutma diyeceğimiz bir seviyede değil. Giriş seviye de olsa iş görüyor.

Ama 5080 modeli ile 5070 ti modeli arasında ciddi bir fiyat farkı (20.000 TL), kabul edilebilir bir performans farkı (%11-%25) var. Çok muallakta bıraktılar.
paraf kampanya kullanacaksan 5080 normal alacaksan 5070ti daha mantıklı

5080 nin belleği daha hızlı çalışıyor, 5070ti ı 34 gbps ye çekersen fark çok azalıyor tabii soğutma farkı da varsa üst model alınabilir, ama ben alt modeli alırım fiyat farkı cebimde kalır, 4-5 sene sonra satınca yeni modelle daha kolay değişmeye ikna ediyorum kendimi 😂

Inno3D X3 5080'in OC olanında Vapor Chamber var, OC olmayanda yok. Alacak olan OC olanını almalı 5080 özelinde. Solid Core OC ile denk sayılır soğutmaları. O modelde de Vapor Chamber var. Fandan şikayet edenler var dediğiniz gibi ama etmeyen de var şansa ne denk gelirse artık Zotac'ta. Eğer kutuyu açmadıysanız iade deneyebilirsiniz açtıysanız Vatan pürüz çıkarabiliyor
Kutuyu açmadım daha. Çok ikilemdeyim. İnno3d 3x oc ile zotac solid core oc arasında.

Beni tek korkutan zotacın fan bilyası arızası.

5080 nin belleği daha hızlı çalışıyor, 5070ti ı 34 gbps ye çekersen fark çok azalıyor tabii soğutma farkı da varsa üst model alınabilir, ama ben alt modeli alırım fiyat farkı cebimde kalır, 4-5 sene sonra satınca yeni modelle daha kolay değişmeye ikna ediyorum kendimi 😂
Yani tam anlayamadım da 5080'in düşük modelini 5070 ti'ın üst modellerine tercih ederim mi demek istediniz?

Elimizdeki örneklerde çok üst olmayan biri 5080 biri 5070 ti olan ekran kartları var. Aradaki 20.000 TL'ye değiyor mu değmiyor mu? Benim kafamı kurcalayan konu bu.

bu bilgi 5070 ti OC için geçerli mi acaba ? inno3d için

5070 Ti Inno X3'lerde yok hocam Vapor Chamber, SFF hiçbir modelde yok hatta
IMG_0123.webp

vapor chamber olan 5080 ex gamer de funmarkta 68 derece alıyorum.
inno x3 ssf modeli kullanan forumdaki bir arkadaşta 67-68 alıyor

bunu anlamadım ben

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,405
Üyeler
190,026
Son üye
AbdurrahmanFX
Geri