🔥İndirim INNO3D GeForce RTX 5070 TI X3 OC 16GB GDDR7 256Bit DLSS 4 Ekran Kartı 41.147TL

Beyler Zotac her koşulda Inno3D den daha premium bir marka.

Belki 15 yıldır PC sektörünün içindeyim GTX400 zamanlarından bilirim Zotac ı hep kaliteli ürünleri vardır hele o GTX480 AMP zamanının efsane kartlarından biriydi. Şuan yine herhangi bir Zotac ve Inno3D arasında kalsam gözüm kapalı Zotac ı tercih ederim yok giriş modeli, yok bilmem ne sanki inno x3 tepe modeli mi? o yüzden iki kart da giriş modeliyse Zotac > inno net.

Ayrıca inno nun soğutma bloğuna bir bakın gözünüzü seveyim resmen kağıt gibi. Ayrıca tasarımsal olarak da bence piyasanın açık ara en çirkin modelleri inno3d x3 ler. Facebook gruplarında falan 5070 Ti x3 ü çok fazla satan gördüm, inno x3 piyasanın en dip modeli konumunda o yüzden aynı fiyatta asla Solid Core ile kıyaslamayın bile.

Sakin hoca kimse Zotac'a Inno'dan kötü demedi :D Zotac AMP serisi ise adamdır o ayrı. Burada 50 serisine özel bir durumdan bahsettik sadece, Inno X3 5070 Ti'a da tepe model falan denilmedi sen neden bu kadar doldun reis :D

Sakin hoca kimse Zotac'a Inno'dan kötü demedi :D Zotac AMP serisi ise adamdır o ayrı. Burada 50 serisine özel bir durumdan bahsettik sadece, Inno X3 5070 Ti'a da tepe model falan denilmedi sen neden bu kadar doldun reis :D
Sen agresif yorumlamış olabilir misin dostum? gayet sakin yazdım. %15 indirimi başladığından beri görüyorum insanlar inno mu zotac mı diye soruyor o kadar fazla gördüm ki yazmak istedim en son.

Dünya ya hep ya hiç ile çalışmıyor . Kötünün iyisini seçebilmek gerek. Sonuçta işlemci ve ekran kartı almak zorundayız. Nvidia doğrudan israile destek paylaşımı yapmışken ve israil ordusunun savaş verilerini işlemek için sponsor olmuşken amd yanında melek kalıyor. Attığım resimde işaretli kısım niyetimi çok iyi açıklıyor. Ben bu davranışlarımızdan hesaba çekileceğimize inanıyorum çünkü bilinçli insanlarız, sadece bazılarımız görmezden gelmeyi seçiyor ki başkasının harcaması beni ilgilendirmez, ben yazdım zaten boykotu umursamayan için çok iyi fiyat diye.
jensen huang ile lisa su kuzenler hocam amdnin donanımı daha iyi olsa emin ol aynı satışı israile onlarda yapardı.

Sapphire Nitro+ 9070XT var elimde model olarak buna kıyasla çok kötü kalmasa 5070Ti'a geçmeyi düşünüyorum. 5080 ise çok pahalı kalıyor yine benim gözümde verdiği performansa kıyasla.

Sen agresif yorumlamış olabilir misin dostum? gayet sakin yazdım. %15 indirimi başladığından beri görüyorum insanlar inno mu zotac mı diye soruyor o kadar fazla gördüm ki yazmak istedim en son.

Sakinsek problem yok hepsi bizim canımız ciğerimiz yeter ki bize uygun fiyata ekran kartı satsınlar :kekw:

Beyler Zotac her koşulda Inno3D den daha premium bir marka.

Belki 15 yıldır PC sektörünün içindeyim GTX400 zamanlarından bilirim Zotac ı hep kaliteli ürünleri vardır hele o GTX480 AMP zamanının efsane kartlarından biriydi. Şuan herhangi bir Zotac ve Inno3D arasında kalsam gözüm kapalı Zotac ı tercih ederim yok giriş modeli, yok bilmem ne sanki inno x3 tepe modeli mi? o yüzden iki kart da giriş modeliyse Zotac > inno net.

Ayrıca inno nun soğutma bloğuna bir bakın gözünüzü seveyim resmen kağıt gibi. Tasarımsal olarak da bence piyasanın açık ara en çirkin modelleri inno3d x3 ler. Facebook gruplarında falan 5070 Ti x3 ü çok fazla satan gördüm, inno x3 piyasanın en dip modeli konumunda o yüzden aynı fiyatta asla Solid Core ile kıyaslamayın bile.
Aynı fiyat değil işte sorun orada. Zotac Solid 4 bin lira daha pahalı.

İnno3d 5070ti ekran kartının kullanıldığı oyunlarda genel sıcaklık ortalamaları 65-75 arasında. Bu uzun vadede karta sıkıntı çıkartır mı ?

inno soğutması kağıt gibi deniyor, zotac ın fan sorunu var deniyor kararsız kaldım hangisini alayım avcum kaşınıyor:D 4k fark çok değil taksite bölünce

inno soğutması kağıt gibi deniyor, zotac ın fan sorunu var deniyor kararsız kaldım hangisini alayım avcum kaşınıyor:D 4k fark çok değil taksite bölünce
Zotac fan olayı şansa göre değişir. Zaten 5 yıl garantisi var. İnnodan daha iyi olduğunu savunuyor üstatlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O baktığın farklı modeldir oc versiyonu olabilir. İndirimdeki kart 53 bin liraydı hep
5080 hakkında konuşuyoruz şuan 5070ti değil

5 sene garanti gerçekse 4 bin fazla verilir alınır 2024 kasımdan beri Zotac 4080s SUPER Trinity Black kullanıyorum buz gibi kart ondan önce 2023 mayustan 2024 kasıma kadarda 4070 ti ventus kullandım super versiyonu değil o da buz gibi karttı. ne rahatsız edici fan sesi ne de coil whine. Inno tecrübe etmedim ama piyasadaki en dip marka olduğunu düşünmüyorum.

Zotac'ın fan problemi şans işi çünkü herkes yaşamamış (kronik bir sorun denilemez bence). Inno'nun sıcak çalışması ise kesin olan bişey. Ayrıca zotacta aydınlatma var. Tercih yaparken bunları göz önünde bulundurmak lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,405
Üyeler
190,026
Son üye
AbdurrahmanFX
Geri