🔥İndirim INNO3D GeForce RTX 5070 TI X3 OC 16GB GDDR7 256Bit DLSS 4 Ekran Kartı 41.147TL

Hayatınızda görebileceğiniz en düz, en sade kart. Sorsan kimse 5090 demez ama hiç bir oyuna bana mısın demiyor.
Elimde palit 4070ti super gamerock ve galax 4080 super sg vardı. İkisiyle de yan yana koydum kıyasladım. İkisinden de ince ve daha sade duruyor.
Kasaya bir bakım şart gibi :)

Bence 1 hafta açma kartı. Zotac indirime girerse tekrar inno iade et zotac geçersin.
Ben hem Inno3d Hemde Zotac aldım hocam. Henüz ikisinide açmadım 2 sistemim var 2 sine de kart takıp takmamakta kararsızım. Kartlara bakışıyoruz anlayacağın :D

Hayatınızda görebileceğiniz en düz, en sade kart. Sorsan kimse 5090 demez ama hiç bir oyuna bana mısın demiyor.
Elimde palit 4070ti super gamerock ve galax 4080 super sg vardı. İkisiyle de yan yana koydum kıyasladım. İkisinden de ince ve daha sade duruyor.
Hocam jelatinleri sökmeden mi kullanıyorsunuz kartı ? Fotoğrafta var gibi gözüküyorda

Ben hem Inno3d Hemde Zotac aldım hocam. Henüz ikisinide açmadım 2 sistemim var 2 sine de kart takıp takmamakta kararsızım. Kartlara bakışıyoruz anlayacağın :D
Şuan bende aynısını yapabilirim. 2 kart arasında çok kaldım

Zaten illa ışık istersem 300tl ye kumandalı RGB alıp ekran kartına cift taraflı bantla yapistirim 😂

Asus sabit 3 yıl garanti veriyor.

Zotac 3 yıl tr + 2 yıl global veriyor.

Vatan öyle diyor
Yanlış bilgi vermişler muhtemelen TR de 2 yıl garantisi var. Zotac'ı endeks getiriyor. Bendeki kartın garanti sorgu ekranı :
1773528745263.webp

Leş gibi duruyor.

Geçen ay bu ekran kartı 41 k ya düştüğünde 5k paraf puan ile 37 k ya geliyordu. alamamıştım. şimdi acımadan aldım. alanlara hayırlı olsun. 5070 ti alana oyun hediye eden nvdia, marka, vatan kampanyaları var mı ?

Vatan Resident Evil Requiem kodunda stoklu yazıyor, hem dün hem bugün mail gönderim, ancak kod falan gelmedi, stok mu kalmadı acaba?

7500f ile darboğaz yapar değil mi bu kart. 2k kullanıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,405
Üyeler
190,026
Son üye
AbdurrahmanFX
Geri