🔥İndirim INNO3D GeForce RTX 5070 TI X3 OC 16GB GDDR7 256Bit DLSS 4 Ekran Kartı 41.147TL

Hayatınızda görebileceğiniz en düz, en sade kart. Sorsan kimse 5090 demez ama hiç bir oyuna bana mısın demiyor.
Elimde palit 4070ti super gamerock ve galax 4080 super sg vardı. İkisiyle de yan yana koydum kıyasladım. İkisinden de ince ve daha sade duruyor.
kartın jelatinleri niye üstünde? 2. sahibi zevkle söksün diye mi bırakıyorsunuz, dünya malına bu kadar değer vermeyin arkadaşlar, sökün şu jelatinleri, arka plaka ısısını bile atamıyor o jelatin yüzünden.

Hocam jelatinleri sökmeden mi kullanıyorsunuz kartı ? Fotoğrafta var gibi gözüküyorda
Hocam kartı ilk aldığımda rop sayısını kontrol etmeden sökmiyim dedim, eksik falan çıksa sırf jelatinleri söktüm diye süreci uzatabilirler dedim. Jelatinleri sökülü şekilde kullanıyorum. İnce düşünceniz için teşekkür ederim 🙂.

hocalar kolay gelsin elimde 4060 var ama sistem onun dışında baya iyi genelde lol cs apex gibi gibi oyunlar oynuyorum bunu almak çok şey değiştirir mi sizce

Zaten illa ışık istersem 300tl ye kumandalı RGB alıp ekran kartına cift taraflı bantla yapistirim 😂
Vallahi sormayın, şu kullandığım karta sırf Asus, MSI değil diye laf edenler de oldu. %30 fanda stokta 65 dereceyi, undervoltla ayni performansta 60'ı geçtiğini görmedim daha.

Hocam kartı ilk aldığımda rop sayısını kontrol etmeden sökmiyim dedim, eksik falan çıksa sırf jelatinleri söktüm diye süreci uzatabilirler dedim. Jelatinleri sökülü şekilde kullanıyorum. İnce düşünceniz için teşekkür ederim 🙂.
Rop sayısına nerden bakılıyor

Leş gibi duruyor.
Yani hocam inanın dert etmiyorum 104.000tl'ye aldım, astral 160'larda suprim 155'lerde satılıyordu. Kasa zaten masamın altında duruyor içini görmüyorüm, görsem de dert etmezdim. Ya aynı oarayı 5080'e verecektim ya da ekstra 50.000tl verecektim. Şu an 4K'da max ayarlarda, 120fps'de path tracingli resident evil requiem oynuyorum 🤷🏻.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kartın jelatinleri niye üstünde? 2. sahibi zevkle söksün diye mi bırakıyorsunuz, dünya malına bu kadar değer vermeyin arkadaşlar, sökün şu jelatinleri, arka plaka ısısını bile atamıyor o jelatin yüzünden.
⬆️

Rop sayısına nerden bakılıyor
Gpu z'den kontrol edebilirsiniz.

Leş gibi duruyor.
Bu resimden sonra kasa da değiştirdim, eminim gene beğenmezsiniz de güncelini atayım buyurun.

Ekler

• 1000163110.webp
    1000163110.webp
    699.3 KB · Hit: 39
hocalar kolay gelsin elimde 4060 var ama sistem onun dışında baya iyi genelde lol cs apex gibi gibi oyunlar oynuyorum bunu almak çok şey değiştirir mi sizce
Çok şey değiştirir

• Beğen
Reaksiyonlar: cyde
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,196,400
Üyeler
190,026
Son üye