Merdo06
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 187
Evet kullanmadım, kartı alalı 4 - 5 gün oldu. Garanti tarihine bakıp yanılmaDaha kullanmadın mı kartı harbi ?
Evet kullanmadım, kartı alalı 4 - 5 gün oldu. Garanti tarihine bakıp yanılmaDaha kullanmadın mı kartı harbi ?
Evet ne yapıyoruz o zaman inno mu zotac mıEvet kullanmadım, kartı alalı 4 - 5 gün oldu. Garanti tarihine bakıp yanılma![]()
kartın jelatinleri niye üstünde? 2. sahibi zevkle söksün diye mi bırakıyorsunuz, dünya malına bu kadar değer vermeyin arkadaşlar, sökün şu jelatinleri, arka plaka ısısını bile atamıyor o jelatin yüzünden.Hayatınızda görebileceğiniz en düz, en sade kart. Sorsan kimse 5090 demez ama hiç bir oyuna bana mısın demiyor.
Elimde palit 4070ti super gamerock ve galax 4080 super sg vardı. İkisiyle de yan yana koydum kıyasladım. İkisinden de ince ve daha sade duruyor.
Asus sabit 3 yıl garanti veriyor.
Zotac 3 yıl tr + 2 yıl global veriyor.
Vatan öyle diyor
Valla karar seninEvet ne yapıyoruz o zaman inno mu zotac mı![]()
Beraber karar verelim brom ?Valla karar seninben karar veremediğimden 2 sinide aldım. Bence çok bekleme stok bitebilir.
Hocam kartı ilk aldığımda rop sayısını kontrol etmeden sökmiyim dedim, eksik falan çıksa sırf jelatinleri söktüm diye süreci uzatabilirler dedim. Jelatinleri sökülü şekilde kullanıyorum. İnce düşünceniz için teşekkür ederimHocam jelatinleri sökmeden mi kullanıyorsunuz kartı ? Fotoğrafta var gibi gözüküyorda
Vallahi sormayın, şu kullandığım karta sırf Asus, MSI değil diye laf edenler de oldu. %30 fanda stokta 65 dereceyi, undervoltla ayni performansta 60'ı geçtiğini görmedim daha.Zaten illa ışık istersem 300tl ye kumandalı RGB alıp ekran kartına cift taraflı bantla yapistirim![]()
Rop sayısına nerden bakılıyorHocam kartı ilk aldığımda rop sayısını kontrol etmeden sökmiyim dedim, eksik falan çıksa sırf jelatinleri söktüm diye süreci uzatabilirler dedim. Jelatinleri sökülü şekilde kullanıyorum. İnce düşünceniz için teşekkür ederim.
Yani hocam inanın dert etmiyorum 104.000tl'ye aldım, astral 160'larda suprim 155'lerde satılıyordu. Kasa zaten masamın altında duruyor içini görmüyorüm, görsem de dert etmezdim. Ya aynı oarayı 5080'e verecektim ya da ekstra 50.000tl verecektim. Şu an 4K'da max ayarlarda, 120fps'de path tracingli resident evil requiem oynuyorumLeş gibi duruyor.
kartın jelatinleri niye üstünde? 2. sahibi zevkle söksün diye mi bırakıyorsunuz, dünya malına bu kadar değer vermeyin arkadaşlar, sökün şu jelatinleri, arka plaka ısısını bile atamıyor o jelatin yüzünden.
Hocam kartı ilk aldığımda rop sayısını kontrol etmeden sökmiyim dedim, eksik falan çıksa sırf jelatinleri söktüm diye süreci uzatabilirler dedim. Jelatinleri sökülü şekilde kullanıyorum. İnce düşünceniz için teşekkür ederim.
Gpu z'den kontrol edebilirsiniz.Rop sayısına nerden bakılıyor
Bu resimden sonra kasa da değiştirdim, eminim gene beğenmezsiniz de güncelini atayım buyurun.Leş gibi duruyor.
Çok şey değiştirirhocalar kolay gelsin elimde 4060 var ama sistem onun dışında baya iyi genelde lol cs apex gibi gibi oyunlar oynuyorum bunu almak çok şey değiştirir mi sizce