11 iyidir hocamben win 11 e geçtim fpsim daha çok yükseldi gibi
kanka debloat attım cpu kullanımı falan ciddili düşüş yaşadım sağol %5-%1 falan şuangeç sonra debloat et
![]()
GitHub - Raphire/Win11Debloat: A simple, lightweight PowerShell script that allows you to remove pre-installed apps, disable telemetry, as well as perform various other changes to declutter and customize your Windows experience. Win11Debloat works fo
A simple, lightweight PowerShell script that allows you to remove pre-installed apps, disable telemetry, as well as perform various other changes to declutter and customize your Windows experience....github.com
10 devam.arkadaşlar format atacağım windows 10 kullanıyorum windows 11 e geçmeyi düşünüyorum zaten windows 10un güncelleme alması falan bittiği için sizce geçmeli miyim
sistemim:
ryzen 5 5600
Radeon 6700
16gb ram
256gb m2 ssd
256gb sata ssd
1tb taşınabilir harddisk
Geçme tabii ki bomboş bir işletim sistemi gereksiz yere sistem kastırıyor.arkadaşlar format atacağım windows 10 kullanıyorum windows 11 e geçmeyi düşünüyorum zaten windows 10un güncelleme alması falan bittiği için sizce geçmeli miyim
sistemim:
ryzen 5 5600
Radeon 6700
16gb ram
256gb m2 ssd
256gb sata ssd
1tb taşınabilir harddisk
Çok güzel daha ayar vardır yapılabilecek de ben linux kullanıyorum win11 kullanmadım henüz bilmiyorum o yüzdenkanka debloat attım cpu kullanımı falan ciddili düşüş yaşadım sağol %5-%1 falan şuan