Iphone 17 vs Samsung S25 Plus

Reaksiyon skoru
3
Arkadaşlar başlıktan da göreceğiniz gibi iphone 17 mi samsung s25 plus mı daha mantıklı bir tercih olur telefon alırken? 2,5 yıl iphone 13 kullandım cihaz değiştireceğim. Iphone 17 75bin tl, samsung s25+ 53bin tl.
Aradaki 22bin TL kafamı karıştırıyor. Kulaklığım da airpods pro 2 olduğu için samsunga geçince özelliklerin tamamını kullanamayacağım. Iphone stabilitesine alıştım, 2. el satışı kolay ve güzel oluyor.
Lakin samsung s25+ da çok güçlü cihaz. Beni aydınlaltabilir misiniz?

Neye alıştıysan ondan devam et, alışkanlık bozunca keyifli olmuyor

Neye alıştıysan ondan devam et, alışkanlık bozunca keyifli olmuyor
Iphone almadan önce de android kullanıyordum. Benim için problem o değil. Alışma dediğimiz şey 1-2 günlük bir süreç. Aradaki 22bin tl ye değer mi diye düşünüyorum ki değse bile bu sefer 17 ile s25 ultra aynı fiyattalar ikisi rakip oluyor.

Aradaki farka değmez telefondan ne beklediğinize göre değişir gerçi ama ikisi de premium telefonlar hangisini alırsanız alın üzmeyecektir

Arkadaşlar başlıktan da göreceğiniz gibi iphone 17 mi samsung s25 plus mı daha mantıklı bir tercih olur telefon alırken? 2,5 yıl iphone 13 kullandım cihaz değiştireceğim. Iphone 17 75bin tl, samsung s25+ 53bin tl.
Aradaki 22bin TL kafamı karıştırıyor. Kulaklığım da airpods pro 2 olduğu için samsunga geçince özelliklerin tamamını kullanamayacağım. Iphone stabilitesine alıştım, 2. el satışı kolay ve güzel oluyor.
17 pro max al sen de rahatla biz de rahatlayalım
çıkınca 18 pro maxe yükseltirsin

Yok s25 plus alacağım .d
tamam alınca one ui 8.5 güncellersin direkt gelmiş ona da
navigasyon çubuğunu iphonedaki gibi kaydırmalı yapabiliyorsun onu yaparsın
canın isterse good locktaki home up uygulamasından animasyonu iphone ayarlarını girerek uygulama gir çık animasyonunu iphonedaki gibi yapabilirsin
good lock kesinlikle yükle samsungun kendi uygulaması galaxy storedan yüklersin

tamam alınca one ui 8.5 güncellersin direkt gelmiş ona da
navigasyon çubuğunu iphonedaki gibi kaydırmalı yapabiliyorsun onu yaparsın
canın isterse good locktaki home up uygulamasından animasyonu iphone ayarlarını girerek uygulama gir çık animasyonunu iphonedaki gibi yapabilirsin
good lock kesinlikle yükle samsungun kendi uygulaması galaxy storedan yüklersin
Tamamdır teşekkürler.

iPhone 17 al geç, birçok açıdan avantajlı. Samsung androidin en iyisi olsa da Apple gibi bir piyasa sunmanın yakınına bile gelemez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,575
Üyeler
190,060
Son üye
haiseflex
Geri