Ekran kartı satışı rtx 2060

Reaksiyon skoru
1
hocalar merhaba elimde asus rtx 2060 var güvenlik etiketi üzerinde sahibinden 6 bin yazdım alıcısı çokca var ama karar veremedim satıp satmamaya üzerine 4 5 bin koyup daha iyi bir karta geçmek istiyorum gerek var mı derseniz açıkçası yok aklınıza gelebilecek tüm üst kalite oyunları oynadım spiderman 2 dışında zorluk yaşattığı olmadı 2kda oynamama rağmen yani kısaca sizce satıp bir üst model ekran kartına geçeyim mi fiyatı çok mu aşağı tutmusum piyasayı bilmem fakat anormal derece de talep var karta

hocalar merhaba elimde asus rtx 2060 var güvenlik etiketi üzerinde sahibinden 6 bin yazdım alıcısı çokca var ama karar veremedim satıp satmamaya üzerine 4 5 bin koyup daha iyi bir karta geçmek istiyorum gerek var mı derseniz açıkçası yok aklınıza gelebilecek tüm üst kalite oyunları oynadım spiderman 2 dışında zorluk yaşattığı olmadı 2kda oynamama rağmen yani kısaca sizce satıp bir üst model ekran kartına geçeyim mi fiyatı çok mu aşağı tutmusum piyasayı bilmem fakat anormal derece de talep var karta
11K ya hangi kartı almayı düşünüyorsun bilmiyorum ama sıfır anca arc b580 alırsın ikinci elde ne çıkar piyasayı bilmiyorum

6k ya satabiliyorsan oldukça iyi fiyat senin adına

11K ya hangi kartı almayı düşünüyorsun bilmiyorum ama sıfır anca arc b580 alırsın ikinci elde ne çıkar piyasayı bilmiyorum
ikinci el düşünüyorum rx 6700 takılmıştı gözüme şu ram fiyatları patlamadan önce 9 10 bine rtx 3080 ilanları vardı ama geç kaldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

üzerine 5 6 k koyup rtx 4060 geçebilirsin
fiyatlara baktım da en ucuzu gamer gende var üzerine 8 bin eklemem lazım

uygulamaya girdim şimdi 227 bildirim gelmiş 6.5 kargolu şekilde alırım diyen bile var satacağım galiba elden şekilde 6ya

evet baktım şimdi 12den başlıyor istanbul konumlu ilanlar ama bilemedim sanırım tercihim 4060 olursa 2 bin fazla verip sıfır alacağım ya da ikinci elden amdye geçeceğim
4060a 12k verilmez zaten hocam 6700xt bakabilirsiniz 10-11k civarına işlemciniz ne

ryzen5 3500x monitör 2k olduğu için darboğaz sıkıntısı yapmaz herhalde daha üst bir ekran kartıyla
6700xt veyahut bütçe artarsa rx 6800-6800xt-3080 bakın. Yukseltip yuksetlmemek oynayacaginiz oyunlar ve ihtiyaclariniza bağlı, islemciniz da cok iyi degil doğrusu. 6bine 2060'ı satabilirsiniz piyasası.

Merhaba sattınızmı acaba bende arıyorum kart

6700xt veyahut bütçe artarsa rx 6800-6800xt-3080 bakın. Yukseltip yuksetlmemek oynayacaginiz oyunlar ve ihtiyaclariniza bağlı, islemciniz da cok iyi degil doğrusu. 6bine 2060'ı satabilirsiniz piyasası.
6700xt alacağım galiba güzel bir ilan düşerse alacağım direkt işlemci yenilemem için biraz zamana ihtiyacı
sanırım en mantıklı seçenek 6700 xt gibi duruyor benim için işlemci konusuna gelirsek r5 5500 r5 5600 altı kurtarmıyor galiba genel olarak darboğaz hesabı yaptığımda 0 gösteriyordu önceliğim olmaz ama elime para geçerse yükseltmeyi düşünüyorum işlemciyi

B580 al 8.5k filan ikinci eli
yabancısıyız valla hocam o kartın

Merhaba sattınızmı acaba bende arıyorum kart
merhaba hayır daha satmadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,197,023